Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden harika bir Cansu görüşmesi 😊

Crazy turtle

Normal Üye
11 Eyl 2021
38
63
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar,

Cansu Hanımcım ile uzun bir aradan sonra tekrar görüşmek üzere 4 saatlik bir görüşmemiz oldu. Anca vakit bulup yazma fırsatım oldu. Evinin konuma zaten bildiğiniz üzere gayet rahat ve ulaşımı kolay. İstediğiniz gibi karşılıyor sizleri. İkramları da bir o kadar da güzel, sıcak ya da soğuk ikramı da harikadır. Erikler de hem güzel hem de kütür kütür 🤣. Kısa bir sohbet ve duş sonrası mükemmel sevişme ve ifadeler alındıktan sonra tatlı bir masaj ile harika bir 4 saatten sonra mutlu ve hafif bir beden yorgunluğu ile günü kapattım. Mükemmel ötesi bir gün için kendisine teşekkür ederim.😊

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,455
8,707
Herkese selamlar,

Cansu Hanımcım ile uzun bir aradan sonra tekrar görüşmek üzere 4 saatlik bir görüşmemiz oldu. Anca vakit bulup yazma fırsatım oldu. Evinin konuma zaten bildiğiniz üzere gayet rahat ve ulaşımı kolay. İstediğiniz gibi karşılıyor sizleri. İkramları da bir o kadar da güzel, sıcak ya da soğuk ikramı da harikadır. Erikler de hem güzel hem de kütür kütür 🤣. Kısa bir sohbet ve duş sonrası mükemmel sevişme ve ifadeler alındıktan sonra tatlı bir masaj ile harika bir 4 saatten sonra mutlu ve hafif bir beden yorgunluğu ile günü kapattım. Mükemmel ötesi bir gün için kendisine teşekkür ederim.😊
Güzel düşüncelerin ve paylaşımın için teşekkür ederim, seni tekrar görmek güzeldi. Zaman ayırıp misafirim olduğun için ayrıca teşekkür ederim 😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar