Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeniden Eylül

sakuraaa Çevrimdışı
9 Ara 2021
9
32
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Anlık yazmış olmama rağmen yazdığım saatte uygun olması ve kabul etmesi Eylül ile uzun zaman sonra vakit geçirmemizi sağladı. Kapıyı açtığında sanki yıllardır tanıdığı birisi geliyormuş gibi tebessüm ile açması,sıcacık sarılması ile kendine çekiyor. Konuşmaya başladığın da bir çok konu hakkında bilgi sahibi olduğu için hiç bitmesini istemiyorsun. Taaa ki cilvesi ile içeri geçelim demesine kadar. Yaşadığımız anın keyfi hep güzeldi. İyi ki seninle tanıştım. Zaman geçirme şansımız oldu. Umarım daha çok görüşebiliriz.
Herşey için teşekkürler güzel ve iyi niyetli Eylül☺️

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,139
10,014
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,670
4,289
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlık yazmış olmama rağmen yazdığım saatte uygun olması ve kabul etmesi Eylül ile uzun zaman sonra vakit geçirmemizi sağladı. Kapıyı açtığında sanki yıllardır tanıdığı birisi geliyormuş gibi tebessüm ile açması,sıcacık sarılması ile kendine çekiyor. Konuşmaya başladığın da bir çok konu hakkında bilgi sahibi olduğu için hiç bitmesini istemiyorsun. Taaa ki cilvesi ile içeri geçelim demesine kadar. Yaşadığımız anın keyfi hep güzeldi. İyi ki seninle tanıştım. Zaman geçirme şansımız oldu. Umarım daha çok görüşebiliriz.
paylaşim icin teşekkürler

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
413
549
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bu kez kelimeler özenle seçilmiş bakıyorum.😻
Vakit ayırıp yazdığın için çok teşekkür ediyorum. Her zaman beklerim minik kuş. Öpüyorum. 🖤

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,477
1,972
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...Sevişmenize sağlık!..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar