- 21 Ağu 2021
- 47
- 89
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Hiç aklımda yokken bahar hanımın whatsapp durum fotoğraflarını görünce kendime hakim olamadım. Hemen bahar hanıma yazarak randevuyu kaptım. Kendisi çok güler yüzlü bir bayan. Misafirinin isteklerine ve arzularına oldukça önem veriyor. Beni kırmayarak istediğim kostümü giymeyi kabul etti. Vücut hatlarından söz etmiyorum bile. Kendisi çok çekici ve alımlı bir bayan. Emin olun kendi gözlerinizle gördüğünüz zaman bana hak vereceksiniz. Evi gerçekten çok temiz ve konum olarak asla zorluk çekilmeyecek bir mevkide. Kendisiyle görüşmek isteyecek beylere şimdiden küçük bir tüyo vereyim büyük boy laktozsuz sütlü latteye bayılıyor. Bu küçük ikram onu çok mutlu edecektir. Yatak kısmına gelecek olursak dediğim gibi misafirinin isteklerine çok önem veren bir bayan. Öpüşmesi sizi kendinizden geçirebilir. Ve oralı anlatılmaz yaşanır. Bahar hanımla 3. Görüşmemiz sıcağı sıcağına bu referansı paylaşmak istedim. Bana yaşatmış olduğu bu sex dolu 4 saat için çok teşekkür ederim. En yakın zamanda tekrar geleceğim. Bu günden kalan resimleri paylaşmak istedim. Beni kırmayıp resim çekildiği için tekrar teşekkür ederim