Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeni yeniden

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
742
866
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese uzun süredir iş temposundan görüşme yapmıyordum malum piyasa da oldukça çalkantılı önceden ayda 2 kez görüşme yapardım şimdi ise 6 7 ay olmuştu son görüşmeyi yapalı, aklıma Arzu düştü yazdım ve hızlı bir iletişimden sonra 2 saat sözleştik konum vs olayına girmeyeceğim arzu bıraktığım güzellikte yüzü vücudu zaten anlatmaya gerek yok.Keyifli sohbetlerimiz oldu ikramları da ona keza.Yatak konusunda oralı ve kalçalarına burada yüzlerce referans açılmıştır anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır muhteşem kalçaları var doggy sırasında dayanabilmek marifet ister ben bittim gidin siz de bitin 😂 her şey için teşekkür ederim tatlım görüşmek üzere 👋

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,230
3,983
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese uzun süredir iş temposundan görüşme yapmıyordum malum piyasa da oldukça çalkantılı önceden ayda 2 kez görüşme yapardım şimdi ise 6 7 ay olmuştu son görüşmeyi yapalı, aklıma Arzu düştü yazdım ve hızlı bir iletişimden sonra 2 saat sözleştik konum vs olayına girmeyeceğim arzu bıraktığım güzellikte yüzü vücudu zaten anlatmaya gerek yok.Keyifli sohbetlerimiz oldu ikramları da ona keza.Yatak konusunda oralı ve kalçalarına burada yüzlerce referans açılmıştır anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır muhteşem kalçaları var doggy sırasında dayanabilmek marifet ister ben bittim gidin siz de bitin 😂 her şey için teşekkür ederim tatlım görüşmek üzere 👋
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237
Tatlim Teşekkür ederim bu güzel referansın için😚 Sen bitmedin beraber bittik 🤭 her şey harikaydı😍 Özlemişim seni ❤ Arayi cok uzatma yeniden görüşmek ümidiyle öpüyorum seni😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar