- 29 Nis 2014
- 8,701
- 9,447
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bayram sonrası 2 gün anlamsız yoğun bir tempoda çalıştıktan sonra, hafta sonuna rahatlamış ve mutlu bir şekilde girmem gerekiyordu. Bir kez daha şansımı denedim ve 1-2 defa saat konusunda ayarlama yaptıktan sonra @Gamze den randevu koparmayı başardım Önceden bol bol görüştüğümüz halde, son 1 yıldır iyice kopmuştuk; insan özlüyor tabii eski dostları... Neyse, her zamanki gibi market poşetimiz elimizde, iş çıkışı görüşme yerine ulaştım. Kapı arkasında bekleyen hanımefendi, geçen zamanda daha da bebek yüzlü olmuş; benden alınan yaş ona verilmişti. Maşallahımızı iletip girdik içeri doğal olarak. Araya giren uzun zamanın getirdiği bir özlemle sıkıca sarıldıktan sonra, içeri geçip kaldığımız yerden sıkı bir muhabbete yelken açtık. Evdeki ünlü kedi önce tanımamazlığa geldiyse de, dakikalar geçtikçe ufaktan büyüğe sırnaşmalara başladı; hatta en son işi iyice abartıp kucağımda uyuklamaya bile başlamıştı sultan Dolayısıyla artık sıra kısa bir duş alıp yatak odasına intikal etmeye gelmişti
Üzerindeki kışkırtıcı mini kırmızı elbiseden kurtulmaya başladıkça, @Gamze nin göğüslerinin daha da büyüdüğünü ve artık ele avuca sığmadığını fark ettim ki, asıl eğlence o zaman başladı Bol ve ateşli öpüşme seanslarımızın ardından o göğüslerle ne kadar uğraştığımı hatırlamıyorum; ama en sonunda "tak artık şu kondomu" ihtarı ile reel dünyaya dönmeyi başardım Arkasından kah altta kah üstte çeşitli pozisyonlarda cengaverce uğraşarak finale varmayı başardık
Biraz sohbet, biraz gıybet, bir iki birşey içme derken, karşımda bu sefer elbisesiz duran o göğüsler beni tekrardan çağırmaya başlamıştı bile Daha fazla beklemeden başladık: Uzun öpüşmeli, daha da uzun ve ıpıslak bir orallı, cow girllü, doggyli, aynalı ve tabii ki bol göğüslü O kadar rahatlamanın sonunda yataktan kalkabilmem bile dakikalar aldı açıkçası...
Belki araya giren uzun zamanın etkisi, belki de ten uyumunun yeniden hatırlanması... Gerçekten güzel bir zaman dilimi geçirdim cuma akşamının başında ; herşey için teşekkürler @Gamze