Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine yeni yeniden Diasyl'endim

• Konbuyu başlatan Ylcn
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:06
Ylcn Çevrimdışı
30 Eyl 2020
152
190
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz hafta Daisy Hanım ile bir hafta önce randevu alarak görüştüm. Bazı forudaşların dediği gibi zorlanmadan randevu aldım. Belki benim şansıma bilemiyorum. Bu Daisy hanım ile üçüncü görüşmem oldu. Her aradığımda ulaşabildim ve konuşarak randevu tarihimizi ikimiz için müsait zamana ayarladık. Bir hafta önceden randevu ayarlayınca onun için hazırladığım sürprizler ile zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekledim. Zamanı gelince senin için hazırım dediğinde sanki İlk kez görüşecekmiş gibi heyecan sardı. Kapı açılıp Daisy Hanım'ı görünceye heyecanım geçmedi. Her ne hikmetse kapıda Daisy Hanım'ı görüp hoşgeldin deyip beni öptüğü anda herhangi bir heyecan kalmadı içimi bir rahatlama hissi sardı, kendi evimde gibi hissettim. Kendisine aldığım hediyeleri çok beğendi. Şarabımızı açıp sohbet ettik,yaramazlıklar yaptık. Sonunda Daisy rütüeli başladı. Kendisinede söylediğim gibi çok özel bir enerjisi var. Benim bütün yorgunluğunu aldı. Nasıl yapıyor bilemiyorum ama vucudumdan bütün ağırlık gidiyor kuş gibi oluyorum. Teşekkürler Daisy sen benim için çok özel ve güzel birisin.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçtiğimiz hafta Daisy Hanım ile bir hafta önce randevu alarak görüştüm. Bazı forudaşların dediği gibi zorlanmadan randevu aldım. Belki benim şansıma bilemiyorum. Bu Daisy hanım ile üçüncü görüşmem oldu. Her aradığımda ulaşabildim ve konuşarak randevu tarihimizi ikimiz için müsait zamana ayarladık. Bir hafta önceden randevu ayarlayınca onun için hazırladığım sürprizler ile zamanın gelmesini sabırsızlıkla bekledim. Zamanı gelince senin için hazırım dediğinde sanki İlk kez görüşecekmiş gibi heyecan sardı. Kapı açılıp Daisy Hanım'ı görünceye heyecanım geçmedi. Her ne hikmetse kapıda Daisy Hanım'ı görüp hoşgeldin deyip beni öptüğü anda herhangi bir heyecan kalmadı içimi bir rahatlama hissi sardı, kendi evimde gibi hissettim. Kendisine aldığım hediyeleri çok beğendi. Şarabımızı açıp sohbet ettik,yaramazlıklar yaptık. Sonunda Daisy rütüeli başladı. Kendisinede söylediğim gibi çok özel bir enerjisi var. Benim bütün yorgunluğunu aldı. Nasıl yapıyor bilemiyorum ama vucudumdan bütün ağırlık gidiyor kuş gibi oluyorum. Teşekkürler Daisy sen benim için çok özel ve güzel birisin.
Sevgili Ylcn, Seninle tekrar görüşmek mutluluk vericiydi 😇 Hediyeler alarak gelmen büyük incelikti. Mutlu oldum. Kadın ruhuna hitap eden güzel hediyelerin için buradan da teşekkür ediyorum 🙏😍 Seninle şarap içerken sohbet keyifliydi. Değerli zamanını ayırıp yeniden bu hoş referans yazısını yazmışsın, güzel iltifatlarla dolu olan... Çok teşekkür ediyorum 🙏🥰 ... Sen de çok özel birisin 🌺Tekrar görüşmek dileğiyle... Sevgiler ...
😘🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar