Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine ve her zaman Elif...

romeos

Normal Üye
12 Kas 2018
13
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bu güzel kız ile görüşmeden yapamıyorum artık :) Bugünkü misafirliğim kaçıncı kez olmuştur acabaartık sayısını hatırlamıyorum. Elif ile yaklaşık 2 aydır gerek benim işlerim gerekse onun yurtdışında olmasından dolayı görüşememiştik ama bugün hasret gidermiş olduk. Her zamanki gibi bugün de öpüşüp koklaşıp sevgili tadında çok keyifli vakit geçirdik. Elifin fit vücudu bu görüşemediğimiz zaman içinde daha da güzelleşmiş, bir de mini etek ve topukluları giyince gözlerimi ondan alamıyorum. Bugün için kendisine tekrar teşekkür ederim, o ipeksi saçlarına tekrar dokunabilmek için sabırsızlanıyorum...

NodusTollens

Normal Üye
4 Eyl 2021
13
45
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel kız ile görüşmeden yapamıyorum artık :) Bugünkü misafirliğim kaçıncı kez olmuştur acabaartık sayısını hatırlamıyorum. Elif ile yaklaşık 2 aydır gerek benim işlerim gerekse onun yurtdışında olmasından dolayı görüşememiştik ama bugün hasret gidermiş olduk. Her zamanki gibi bugün de öpüşüp koklaşıp sevgili tadında çok keyifli vakit geçirdik. Elifin fit vücudu bu görüşemediğimiz zaman içinde daha da güzelleşmiş, bir de mini etek ve topukluları giyince gözlerimi ondan alamıyorum. Bugün için kendisine tekrar teşekkür ederim, o ipeksi saçlarına tekrar dokunabilmek için sabırsızlanıyorum...
Paylaşım için teşekkürler. Uzun süredir bende merak ediyorum aslında kendisi. Bende kapısını çalarım belki 😏

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
703
5,556

" Elifin fit vücudu bu görüşemediğimiz zaman içinde daha da güzelleşmiş, bir de mini etek ve topukluları giyince gözlerimi ondan alamıyorum...."

Güzel yazın için cok tesekkurler.

1698475398073.png

patientjoyist Çevrimdışı
11 Tem 2023
122
121
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
" Elifin fit vücudu bu görüşemediğimiz zaman içinde daha da güzelleşmiş, bir de mini etek ve topukluları giyince gözlerimi ondan alamıyorum...."

Güzel yazın için cok tesekkurler.

Ekli dosyayı görüntüle 100104
Paylaştığı fotoğraf karelerinden bile Elif Hanımın naif ama aynı zamanda dişi, özenli, farklı, tarz sahibi, kendi bedenine çok iyi bakan kaliteli biri olduğu hemen anlaşılıyor. En kısa zamanda kendisini görmek ve bu güzelliğe çok daha yakından tanıklık etmek için sabırsızlanıyorum! 🙏💛🧿👍💯🙈🙏

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar