- 7 Kas 2017
- 97
- 294
- Cinsiyetiniz nedir?
Mavişler merhaba.
Standart her çiçekten bal alma prensibimi yine bozdurdu bu kız.
Ne işin var yeni tatlar ara tekrar gidiyorsun.
Ne yapalım aklımızdan çıkmıyor. Kızın candan ve samimi oluşu okadar iyiki %1 gerçek olsa bile şeytan tüyü var bulursam kopartacağım prensiplerine aykırı hareket ettiriyor . Neyse detaylar
Konum kolay otopark sorunu yok
Ama eve her zampiş gibi sezdirmeden tek tabanca asansöre binmek önemli.
Karşılamayı anlatmama gerek yok gidin görün.
Kostüm şu ana kadar kostüm konusunda tek geçerim aslında içgiyimciler model hazır ne uğraşıyorsunuz başkaları ile hem aşk hem iş burada .
Şaka bir yana fizik benim in ideal güzel kız.
Ve en önemlisi boşalma konusunda bu kızda mağlup oluyorum. 2 dir normal sürenin altında kız beni bitiriyor umarım diğer kızlara yöntemini söylemez işim zora girer
Neyse bir iki mıncıklayıp işe gitmek lazım. Buradan görüşmek isteyipte program uyuşmazlığı ile görüşemediğim pempişler selamlar size kurtarın beni bu kızdan
)
Standart her çiçekten bal alma prensibimi yine bozdurdu bu kız.
Ne işin var yeni tatlar ara tekrar gidiyorsun.
Ne yapalım aklımızdan çıkmıyor. Kızın candan ve samimi oluşu okadar iyiki %1 gerçek olsa bile şeytan tüyü var bulursam kopartacağım prensiplerine aykırı hareket ettiriyor . Neyse detaylar
Konum kolay otopark sorunu yok
Ama eve her zampiş gibi sezdirmeden tek tabanca asansöre binmek önemli.
Karşılamayı anlatmama gerek yok gidin görün.
Kostüm şu ana kadar kostüm konusunda tek geçerim aslında içgiyimciler model hazır ne uğraşıyorsunuz başkaları ile hem aşk hem iş burada .
Şaka bir yana fizik benim in ideal güzel kız.
Ve en önemlisi boşalma konusunda bu kızda mağlup oluyorum. 2 dir normal sürenin altında kız beni bitiriyor umarım diğer kızlara yöntemini söylemez işim zora girer
Neyse bir iki mıncıklayıp işe gitmek lazım. Buradan görüşmek isteyipte program uyuşmazlığı ile görüşemediğim pempişler selamlar size kurtarın beni bu kızdan
)