Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dokunamadik gitti ikinci bir defaAma yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Ama čok seviyorum ben bu kalčayıAma yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
bir kalça insanı ne kadar mutlu edebilir acabaaaAma yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Tırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşarAma yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Uzakta kaldınız dokunamadım.Ama yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Dokunamadik gitti ikinci bir defa
İlk dokunmam üzerinde bir yıl geçti nerdeyse
Bende bendeAma čok seviyorum ben bu kalčayı
Bence deSadece ekrandan olmuyor en kısa sürede yanında olmak lazım
Harikasınız yükseklerde olmak bazen güzeldir. İyi keyifler dilerim Eylül HanımAma yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Çok şükür hiç bir estetiğim yok doğalEvrim sürecinin başından beri iri göğüsler ve biçimli geniş kalça erkekler için her zaman tercih sebebidir. Şanslı bir hanımsınız.
Hahaah cooookbir kalça insanı ne kadar mutlu edebilir acabaaa
TeşekkürlerRönesans tablosu gibi
Umarımen yakın zamanda, biran önce!
Kesinlikle sen iyi biliyorsunTırmanmayı göze alan zirvenin hazzını yaşar
Ya korkunç muyum ben@STAREYLÜL korkuyorum ama dokunucam.
değilsiniz ama çok merak ediyorum.Ya korkunç muyum ben
Unutulmaz bir hazKesinlikle sen iyi biliyorsun ☺
Çok teşekkür ederimHarikasınız yükseklerde olmak bazen güzeldir. İyi keyifler dilerim Eylül Hanım
Rica ederim Eylül HanımÇok teşekkür ederim
Neden çekinirlerBenim Eller Dokunmak İster Ama Çekinirler
Olur neden olmasınBir öpücük bırakmak istedim masumane
Olur yakındaUzakta kaldınız dokunamadım.
Bırakmamak lazımMüthiş bir kalça. Dokunmayı ve hiç bırakmamayı çok isterdim
Bakismakla yetinmemek lazımBen ona bakıyorum oda bana bakıyor
Öyle bakisiyoruz
Usulca amaİsirmalik atistirmalikk
Yavaş yavasUsulca ama
İnceden incedenUsulca ama
görenlerin gözü mutluluktan coştu yine, göremeyenlerin gözü yaşlıAma yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Hahah sormagörenlerin gözü mutluluktan coştu yine, göremeyenlerin gözü yaşlı
görüşmek üzere hariha
sende bu kalça varken biz kafayı kaldıramıyoruz.Ama yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
O güneş hiç batmaz.Akşamüstü batan güneş gibi maşallah
Bu kadın beni benden alıyor vallahi kalp şıpaaazmı geçirecem bir araya gelemeden, ona yanıyorum.Ama yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Nasıl bir şey dokunmak lazım
Ama yine mi kalçamı döndüm ahahaha dokun çekinme Ekli dosyayı görüntüle 74812
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!