Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine Fulya, Harika Fulya🔥, Hep Fulya 😍

Leventtan Çevrimdışı
30 Ağu 2017
55
103
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kıymetli zamparadaşlar,

Sayısı kaç oldu tam bilemiyorum (ama en 10-15) ama bu hafta yine Fulya Hanımdan (tabi 2 gün evvelden) randevu rica ettim ve ricam kabul oldu :love:
Kendisi ile Şişli'de bulunan temiz, giriş çıkışı kolay, tüm imkanları bulunan (benim de defalarca bulunduğum) evinde görüştük. (Kendi aracımla gittim)

Daha önce ki referanslarımdan da anlaşılacağı gibi Fulya hanım çok güzel🧿, fit, minyon, süper fizik hatlarına sahip 🧿 (🍒 yok bu çok küçük belki bu 🍈) mis kokulu tertemiz harikaa bir hanımefendi.

Onunla her konuda konuşabilirsiniz. Sizin entellektüellik seviyenize göre sizinle iletişim kuracak ve şüphesiz ki bu hususta da tatmin olmanızı sağlayacaktır.

Her seansta farklı, iç gıcıklayıcı, libido yükseltici, fren bozan kıyafetler ile karşınıza çıkacak ve bakışları ile bile sizi havaya sokacaktır. (Ben de öyle)
Yatakta beklentilerinizi her yönden karşılayabilecek yetenekleri vardır ki daha önceki referanslarımda da yazmıştım. (Best tit fuck level😇)

Bu sefer de harika iki seans ve seans arası yaşadım.🥰🥰 Ben bu kadının yanından çok mutlu ayrılıyorum. O beni bırakmadığı sürece de görüşmelere devam etmeyi planlıyorum😁🥰😍

@Fulya Ekici hanım her şey için bir kez daha çook teşekkürler. 😘😘😘😍😍😍

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
919
5,618
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kıymetli zamparadaşlar,

Sayısı kaç oldu tam bilemiyorum (ama en 10-15) ama bu hafta yine Fulya Hanımdan (tabi 2 gün evvelden) randevu rica ettim ve ricam kabul oldu :love:
Kendisi ile Şişli'de bulunan temiz, giriş çıkışı kolay, tüm imkanları bulunan (benim de defalarca bulunduğum) evinde görüştük. (Kendi aracımla gittim)

Daha önce ki referanslarımdan da anlaşılacağı gibi Fulya hanım çok güzel🧿, fit, minyon, süper fizik hatlarına sahip 🧿 (🍒 yok bu çok küçük belki bu 🍈) mis kokulu tertemiz harikaa bir hanımefendi.

Onunla her konuda konuşabilirsiniz. Sizin entellektüellik seviyenize göre sizinle iletişim kuracak ve şüphesiz ki bu hususta da tatmin olmanızı sağlayacaktır.

Her seansta farklı, iç gıcıklayıcı, libido yükseltici, fren bozan kıyafetler ile karşınıza çıkacak ve bakışları ile bile sizi havaya sokacaktır. (Ben de öyle)
Yatakta beklentilerinizi her yönden karşılayabilecek yetenekleri vardır ki daha önceki referanslarımda da yazmıştım. (Best tit fuck level😇)

Bu sefer de harika iki seans ve seans arası yaşadım.🥰🥰 Ben bu kadının yanından çok mutlu ayrılıyorum. O beni bırakmadığı sürece de görüşmelere devam etmeyi planlıyorum😁🥰😍

@Fulya Ekici hanım her şey için bir kez daha çook teşekkürler. 😘😘😘😍😍😍
Güzel Yorumun için teşekkür ederim canım 🙏 seni tanımak benim içinde harika 🥰 Görüşmek dileğiyle 💋

caysu

Normal Üye
11 Ocak 2024
44
33
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, ben de kendisiyle daha önceden iletişime geçmiştim ancak denkleşememiştik. Bugün tekrar yazdım ancak ulaşamadım, kısmet diyelim.

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
792
694
Güzel paylaşım için teşekkürler. Böyle uzun soluklu görüşmeler bence harikalar. Herkese teşekkürler.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar