- 13 Ara 2019
- 2,025
- 2,721
- 53
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Meltem esintisi çok iyi geldi...
İstediği her şeye,istediği zaman ulaşamayabiliyor insan..Bazen bu süreç çok uzayabiliyor,istemsizce.Tıpkı benim @MELTEM ’e tekrar ulaşmamın gecikmesi gibi.
Neyse ki,yakın geçen günlerin birinde yakaladım bu güzel kadını.
O muhteşem evinde(kuş yuvası misali)aşk yuvasında buluştuk.
Görüşmeyeli bir hayli zaman geçmişti.Bu özlemle bi güzel sarıldık,sarmaş dolaş olduk.Özlüyor tabi insan sevdiklerini..
Soğuk bir günde,kırmızı şarabımız ve loş bir ortamda,Meltem’in o güzel play listesindeki müziğin ritmiyle,biraz sohbet(gıybet yok asla)biraz sıcak temaslar,öpüşmelerle başladık sevişmeye..
@MELTEM çok güzel fiziğinin yanında(özellikle kalçalar)bir o kadar da sıcacık kalpli,her şeyi genel anlamda tam kıvamında,muhteşem sevişen harika bir kadın benim için...Onunla görüşmelerim çok keyifli geçiyor..Benden size tavsiye; Yakalarsanız kaçırmayın derim.
Yatakda zaman su gibi akıp giderken,havlama sesiyle kendimize geldiğimizde zamanı bayağı aştığımızı fark ettik.(Havlayanlar sizin için hiç sorun değil.Onlar kendilerine ayrılan bölümde takılıyor)
Toparlanıp,veda buselerinden sonra(kopamadık bi süre)tekrar buluşmak sözüyle tam evden çıkıyordum ki;Benim temiz kalplim,düşünceli kadın elinde fırçası eğilmiş beni bekliyor kapıda.Her ne kadar olmaz,gerek yok desem de,ayaklarımı,üstümü fırçalamadan(tedbir amaçlı)bırakmadı yine beni.
Fırçayı yedik Meltem’denGün ışığında yola koyulduk..İçimdeki mutlulukla...
Günün anısına sizleri de unutmadım tabi ki