- 6 Haz 2018
- 6,129
- 8,084
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aylin hanım bu gece kahveme lokum olur musunuz)
Hehhhh geldi nihayetF5 yapmaktan parmaklar yoruldu
![]()
fetter burada karşılıklı fotolaşma oyunu oynayamayızkigüzel oyun tek başına oynanmaz ki?
Fotoğrafçılıkta biz buna "Siyah-Beyaz AŞK gibi biraz" kompozisyonu diyoruz. AylinAylin hanım bize dokunanı yakarım ama mutluluktan mesajı vermek istemiş sanırımNacizhane bence tabii...
![]()
Fotoğrafçılıkta biz buna "Siyah-Beyaz AŞK gibi biraz" kompozisyonu diyoruz. AylinAylin hanım bize dokunanı yakarım ama mutluluktan mesajı vermek istemiş sanırımNacizhane bence tabii...
![]()
Ufak ufak geliyor güzellikler, her seferinde damakta mini bir tat bırakarak...
Deadpool güneşten biraz karardım galiba bu araGeldi bencedeBen kahveyi getireyim süt var nasıl olsa
![]()
Güneş her yeri karartmamıştır bence![]()
@ANT45 sana inanmayacağım da kime inanacağım ya![]()
âBen olsam bana inanmam)))))))) kötü düşüncelerim olabilir
)))
Amele yanığı işte, komik oldum biraz ana tabii bembeyazlarca kalan yerler çoğunlukta @Deadpool adminim![]()
Ahhsevgili @Astaravi, beni güldürdünüz, siz de hep gülün e mi!
ya bu gece gel ya da bu gece gel diyorsanız ...
Yaşar'a selam çakılmış... Birtanem şarkısına) eğlenceli bir kişilk Aylin hanım herhalde tebrikler efendim .
ee bu bir taneler kesildi ?
âSen iste yeterki@ANT45 yollarsın sen![]()
Deadpool adminim, eskiden poster biriktirirdik...hemen bakıp hasret gidereyim![]()
@ANT45 ben bir şımarayım da gör gününü![]()
Peçete biriktiren taso biriktirenBiz de sizin "bir tanecik" lerinizi biriktiriyoruz işte
![]()
Bu kadar ilgiye ben bile şımarırım)))Serbestsin şımarmaya
))))
Damlaya damlaya göl olur @DeadpoolKocaman bir arşiv olacak bir süre sonra
AhahahHeeyyt var mı bana yan bakan!!
![]()
Deadpool vaaaavv dedirten paylaşımlar olsunYok ben foto arşivinden ziyade paylaşım arşivi yapma niyetindeyim![]()
ANT45 ben diyebiliyorsam sen hayli hayli dersin, de de çekinmeâBen diyeceğim de))) korkuyorum
)))))
@ANT45 ben diyebiliyorsam sen hayli hayli dersin, de de çekinme![]()
ANT45 Bakarım tabii de incall bakılıyor sanaââ¬â¹O zaman diyorumAylin bana bir baksana
yan düz farketmez
yeterki güzel bak
seksi bak
![]()
ahahahheeyyt var mı bana yan bakan!!
![]()
[sıze=5]vaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr[/sıze]
Aaa ama çok ayııpp CoolBlackMinik ayakcıklarımın hatrına bile olsa bana yan bakmamalıydın, valla ANT45'e ihbar ederim seni
![]()
Dün zaten duvar muvar dediniz tırstım![]()
CoolBlack hala duvar mı diyorsun sen yaYok tırsacak bir durum yok.
Bir bilsen nasıl yumuşak nasıl keyifli olacak.
Duvarların dili olsa anlatmak isteyecek hoppacığımızı.
Güzel bakmak,güzel,istekli öpüşmek sev(iş)mek kadar önemlidir![]()
@ANT45 o zaman yaşasın güzel bakan insanlar![]()
ANT45 cidden ne zaman? Kafamda deli sorularYaşasın güzel bakan gözleryaşasın güzel sevişenler
diyecemde ne zaman ???
))))))))))))
ANT45 yok ya hu, forumda bir sürü harika hanım var, perişan olmazdınız. Gözüm arkada kalmazdıââ¬â¹Neyseki tam zamanındayoksa hepimiz perişan olacaktık
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!