Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yine bana Hüsran..

• Konbuyu başlatan MdX
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:08

MdX

Normal Üye
17 Mar 2021
27
56
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
merhaba herkese,

aya hanım gayet iyi niyetli orta asya kökenli bir hanımefendi. maltepede merkezi sayılabilecek bir konumda güvenli bir plazada ikamet ediyor. otopark için sorun yaşayabilirsiniz çevre yoğun. Plazaya girişte kime geldiğinizi ad soyad tc verip girebiliyosunuz bu konuda aya hanım yardımcı oluyor. ilk başta bende çok çekinmiştim fakat sorun yaşanılacak bir durum yok. ikamet ettiği daire 1+0 stüdyo bir daire normal odalara kıyasla tabiki küçük bir alan ama bunu yadırgamamak lazim.. ( imkanlar ne ölçüde bilemeyiz ) güleryüzüyle bu tip ufak olumsuzlukları yokedebiliyor kendisi.
Fakat; uzun zamandır forumda takip ettiğim konulardan birisi ten uyumu.. heralde çok uyuşamadık diye düşünüyorum. benim açımdan çok keyifli bir görüşme olmadı açıkcası. belki benim kafam doluydu belki onun. Sigara içip içmediğimi sordu içmediğimi belirttiğim halde bir tane yaktı. bu benim için eksi bir durum. önsevişme olmazsa olmazım hiç öyle bir yakınlaşma olmadı bir defa yeltendim ama başarılı olamadım iyice modum düştü. suçlama yapmak değil niyetim ama çok başarılı bir görüşme gerçekleştiremedim. umarım her iki tarafta daha iyi görüsmeler gerceklestirir. teşekkür ederim.

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
577
1,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun hocam, frekans tutmamış olabilir. Ön sevişme olmadı kısmı enteresan, biraz açar mısınız o kısmı? ön sevişme olmadan derken öpüşme falan olmadan direk ilişkiye mi girdiniz? Yoksa o anda ortam soğudu ve cinsel hiçbir şey yaşanmadı mı?

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
iyi niyetle, dürüstce yazılmıs bir referans; tesekkür ederiz. Ama merak ettim dogrusu; ön sevisme olmazsa olmazım, hic öyle yakınlasma olmadı, bir sefer yeltendim ama olmadı derken; cinsel birlesmede mi olmadı yoksa düsündügün gibi bir ön sevismemi olmadı.

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun hocam, frekans tutmamış olabilir. Ön sevişme olmadı kısmı enteresan, biraz açar mısınız o kısmı? ön sevişme olmadan derken öpüşme falan olmadan direk ilişkiye mi girdiniz? Yoksa o anda ortam soğudu ve cinsel hiçbir şey yaşanmadı mı?

Bi daha, bi daha okudum acaba ben mi anlamıyorum diye ama tek degilmisim demek :)

İperion Çevrimdışı
6 Eki 2017
625
427
Ön sevişme kısmını bende tam anlayamadım. Hiç olmadıysa biraz sıkıntı olmuş açarsan seviniriz.

Aya Çevrimdışı

Aya

27 Tem 2020
93
191
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
merhaba herkese,

aya hanım gayet iyi niyetli orta asya kökenli bir hanımefendi. maltepede merkezi sayılabilecek bir konumda güvenli bir plazada ikamet ediyor. otopark için sorun yaşayabilirsiniz çevre yoğun. Plazaya girişte kime geldiğinizi ad soyad tc verip girebiliyosunuz bu konuda aya hanım yardımcı oluyor. ilk başta bende çok çekinmiştim fakat sorun yaşanılacak bir durum yok. ikamet ettiği daire 1+0 stüdyo bir daire normal odalara kıyasla tabiki küçük bir alan ama bunu yadırgamamak lazim.. ( imkanlar ne ölçüde bilemeyiz ) güleryüzüyle bu tip ufak olumsuzlukları yokedebiliyor kendisi.
Fakat; uzun zamandır forumda takip ettiğim konulardan birisi ten uyumu.. heralde çok uyuşamadık diye düşünüyorum. benim açımdan çok keyifli bir görüşme olmadı açıkcası. belki benim kafam doluydu belki onun. Sigara içip içmediğimi sordu içmediğimi belirttiğim halde bir tane yaktı. bu benim için eksi bir durum. önsevişme olmazsa olmazım hiç öyle bir yakınlaşma olmadı bir defa yeltendim ama başarılı olamadım iyice modum düştü. suçlama yapmak değil niyetim ama çok başarılı bir görüşme gerçekleştiremedim. umarım her iki tarafta daha iyi görüsmeler gerceklestirir. teşekkür ederim.
Merhaba 1)sigara içmeyen arkadaşlar,bana deyolar içmesen olurmu sigara diye /bende içmiyorum !sende diyebilirdin'2)sen opuşmedikten sonra ben nasıl öpişiyim seninle
Bazen arkadaşlar öpüşme yapmaz '
Ozmn yaklaşsaydin dudaklarıma opuşeydin ve öpuşurdukta'sen dudaklarıma yaklaşmasan bende galiba opuşmuyor diye yaklaşmiyorum. Iyi gunler

23122132112sw Çevrimdışı
29 Haz 2017
3,649
8,789
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
merhaba herkese,

Sizin tarafinizdan Olumsuz bi referans ama guzel yazilmis kirmadan dokmeden sigara bende icerim ve severim gelen arkadaslarimda bunu problem etmezler cunku devamli cam Aciktir Sohbet aninda belirtseydiniz keske sunlari severim sunlar olmazsa olmazimdir falan 😊

ilk gorusmeler genel olarak tanismadir ayni kisi ile tekrar tekrar gorustukten sonra kivama gelinir bazen bazende tam tersi ortalik yikilir uyum onemli

Keyifli forumlar diyelim

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
103
268
Selamlar
Bazen şanssızlıklar oluyor. Kendi adıma @Aya için böyle bir referans okumak şaşırtıcı geldi.
Görüşmemiz ile ilgili yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım. Olumlu ve yönlendirmeye çok açık bir pembişimiz.
Yine yazayım buraya, herhangi bir uyumsuzluk ; olumsuzluk vb durumda görüşmeyi her iki tarafında sonlandırma hakkı bulunmakta.
Tekrar Geçmiş olsun

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
160
103
Cinsiyetiniz nedir?
Klay arkadaşımız kibarca hissettiklerini yazmış, ben okuduğumdan bayan arkadaşımızdan bilerek yapılmış kötü bir davranış hissetmedim. Hiç tanımadığımız bir bayan ile kısa bir zaman diliminde hem tanışıp, hem koklaşıp hem de hemen anlaşıp bulutların üzerine çıkmak kolay olmuyor. Aslında her şeyin başı hisleri ifade etmekte, hislerimizi ayıp olur, karşımdakini kırarım, şimdi söylemeyeyim, kendime saklayayım...gibisinden söylemez ifade etmezsek oyuna 1-0 yenik başlıyoruz zaten, iyi iletişim candır, bu görüşmede sanırım sadece ufak bir iletişimden kaynaklı problem olmuş. Ne diyelim bundan sonra daha iyi sevişmelere inşallah...

MdX

Normal Üye
17 Mar 2021
27
56
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
nazik bir sekilde düsüncelerimi belirttim. kırmadan dökmeden.. bu benim forumdan ilk görüsmem değil. ama ilk olumsuzluk hissettiğim bir durumdu. daha anlayisli olabiliriz daha iyi anlayabiliriz anlatabiliriz. bende de sıkıntı olmus olabilir diye referansda bahsettim. herkes herkesle anlasacak hep olumlu ref.ler olacak diye bi durum yok. konuşarak anlatarak yazarak bi sekilde kendimi ifade etmeye calistim. teşekkür ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar