- 1 Haz 2019
- 94
- 110
Yıldız hanım ile 2 hafta içinde 2.kez buluşmamızı gerçekleştirdik.İlk görüşmede konuşmamız o kadar uzun sürdü ki zamanımızın bittiğini fark ettiğimizde neredeyse saatimiz doluyordu. Hızlı bi seans gerçekleştirdik ve biraz daha sohbet edip müsademi istedim. Park yeri çok rahat olmamakla beraber yine de kolay bulunabilir. Evi çok döşeli değil ama koltuk masa yatak gibi temel ihtiyaçlar mevcut.Duş da alınabilir isteğe göre sanırım. Sohbeti on numara.Kendini geliştirmiş birisi. Birçok konuda fikir alışverişi yapılabilir.
Vücut taş gibi diyebilirim. Yaşını kesinlikle göstermiyor. Memelere takviye var ama dimdik çok çekici. Tanıştığımız andan beri dikkatimi başka yere yönlendiremedim. Harika bi fiziğe sahip ve bu fiziğin hakkını vererek taşıyor. Dim dik , boylu poslu bi bayan. Sevişmek gayet keyifli. Sonra ki görüşmelerimiz için sözleştik ve ayrıldım son sefer yanından. En yakın zamanda yine tekrarlamak dileğiyle.
Vücut taş gibi diyebilirim. Yaşını kesinlikle göstermiyor. Memelere takviye var ama dimdik çok çekici. Tanıştığımız andan beri dikkatimi başka yere yönlendiremedim. Harika bi fiziğe sahip ve bu fiziğin hakkını vererek taşıyor. Dim dik , boylu poslu bi bayan. Sevişmek gayet keyifli. Sonra ki görüşmelerimiz için sözleştik ve ayrıldım son sefer yanından. En yakın zamanda yine tekrarlamak dileğiyle.