Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldızz ile güzel saatler

Bruninho Çevrimdışı
1 Haz 2019
94
110
Yıldız hanım ile 2 hafta içinde 2.kez buluşmamızı gerçekleştirdik.İlk görüşmede konuşmamız o kadar uzun sürdü ki zamanımızın bittiğini fark ettiğimizde neredeyse saatimiz doluyordu. Hızlı bi seans gerçekleştirdik ve biraz daha sohbet edip müsademi istedim. Park yeri çok rahat olmamakla beraber yine de kolay bulunabilir. Evi çok döşeli değil ama koltuk masa yatak gibi temel ihtiyaçlar mevcut.Duş da alınabilir isteğe göre sanırım. Sohbeti on numara.Kendini geliştirmiş birisi. Birçok konuda fikir alışverişi yapılabilir.
Vücut taş gibi diyebilirim. Yaşını kesinlikle göstermiyor. Memelere takviye var ama dimdik çok çekici. Tanıştığımız andan beri dikkatimi başka yere yönlendiremedim. Harika bi fiziğe sahip ve bu fiziğin hakkını vererek taşıyor. Dim dik , boylu poslu bi bayan. Sevişmek gayet keyifli. Sonra ki görüşmelerimiz için sözleştik ve ayrıldım son sefer yanından. En yakın zamanda yine tekrarlamak dileğiyle.

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
313
442
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız'ın değişik bir enerjisi var. Bende ilk görüşmeden beş gün sonra kendimi yine kollarında bulmuştum :)
Keyfinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Xfal Çevrimdışı

Xfal

Normal Üye
29 May 2021
29
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

alemdar Çevrimdışı
21 Eyl 2009
29
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel bir paylaşım. Çok teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için teşekürler

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
828
547
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız hanım ile 2 hafta içinde 2.kez buluşmamızı gerçekleştirdik.İlk görüşmede konuşmamız o kadar uzun sürdü ki zamanımızın bittiğini fark ettiğimizde neredeyse saatimiz doluyordu. Hızlı bi seans gerçekleştirdik ve biraz daha sohbet edip müsademi istedim. Park yeri çok rahat olmamakla beraber yine de kolay bulunabilir. Evi çok döşeli değil ama koltuk masa yatak gibi temel ihtiyaçlar mevcut.Duş da alınabilir isteğe göre sanırım. Sohbeti on numara.Kendini geliştirmiş birisi. Birçok konuda fikir alışverişi yapılabilir.
Vücut taş gibi diyebilirim. Yaşını kesinlikle göstermiyor. Memelere takviye var ama dimdik çok çekici. Tanıştığımız andan beri dikkatimi başka yere yönlendiremedim. Harika bi fiziğe sahip ve bu fiziğin hakkını vererek taşıyor. Dim dik , boylu poslu bi bayan. Sevişmek gayet keyifli. Sonra ki görüşmelerimiz için sözleştik ve ayrıldım son sefer yanından. En yakın zamanda yine tekrarlamak dileğiyle.
@YILDIZ başka bir şeydir 👍😍

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
828
547
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar güzel sözler karşısında yapmak istedigim sey sanirim sana sarılmak ve seni doya doya öpmek olurdu..Cok teşekkür ediyorum gerçekten tam böyle muhabbet arkadaşısin.. biricik tatlis kalbimi gönderiyorum sana.♥🤗
♥️♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar