Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldızlı bir buluşma

Kanarya908

Normal Üye
8 Ağu 2022
12
61
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız Hanım’ın etkisinden kurtulamayarak ikinci görüşmemizi yaptık. Yine harika geçen bir zaman dilimi. Karşılama muhteşemdi “ne yaptın böyle” diye bildim sadece… yine çok güzel sohbet harika ikramlar ve nefes kesen özel anlar. Tekrar teşekkür ederim kendisine en koda zaman görüşmek üzere …

Üye silindi 68030

Yıldız Hanım’ın etkisinden kurtulamayarak ikinci görüşmemizi yaptık. Yine harika geçen bir zaman dilimi. Karşılama muhteşemdi “ne yaptın böyle” diye bildim sadece… yine çok güzel sohbet harika ikramlar ve nefes kesen özel anlar. Tekrar teşekkür ederim kendisine en koda zaman görüşmek üzere …
Canımın içi ile kolay kolay kopmaz bağlar oluştu sanırım yine. Beklıyorum..her zaman gel ♥️🥰
Ben bu bebeğimi kalbime koydum.. orada senin yerin...♥️gün içerisinde sevgi dolu whatsapp mesajlarımız da oluyor yani çok tatlı hersey çok gerçekçi ve dobra..seviliyorsun baby...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar