Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldızlar seni kıskanacak yıldızım

OSCARS

Normal Üye
28 Şub 2024
1
8
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanrı kadını yarattı derler ya. O kadınların en tatlılarından biri Yıldız hanım. Bu kadar düzgün, mutlu etmeyi seven, değerli hissettiren bir kadınla uzun zamandır karşılaşmadım. Yıllardır tanışıyor gibi hissedeceksiniz. Gecenin sonunda ne kadar şanslı olduğunuzu anlayacaksınız…

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
96
93
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tanrı kadını yarattı derler ya. O kadınların en tatlılarından biri Yıldız hanım. Bu kadar düzgün, mutlu etmeyi seven, değerli hissettiren bir kadınla uzun zamandır karşılaşmadım. Yıllardır tanışıyor gibi hissedeceksiniz. Gecenin sonunda ne kadar şanslı olduğunuzu anlayacaksınız…
Paylaşım için teşekkürler

Üye silindi 68030

Üye silindi 68030

Tanrı kadını yarattı derler ya. O kadınların en tatlılarından biri Yıldız hanım. Bu kadar düzgün, mutlu etmeyi seven, değerli hissettiren bir kadınla uzun zamandır karşılaşmadım. Yıllardır tanışıyor gibi hissedeceksiniz. Gecenin sonunda ne kadar şanslı olduğunuzu

Küçük bir dedikodu yaptık 😉 mutlu oldum seni tanıdığım için inanılmaz beyefendi birisin,umarım arkadaşlığımız daimi olur sevgilerimle 🥰

Raymond Reddington

Normal Üye
24 Kas 2023
2
1
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkür ederim. Umarım bize de nasip olur sevgili @YILDIZ hanım ile tanışmak🥰🎈

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar