Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldızlar arası

FurkanAk

Normal Üye
3 Ara 2021
7
78
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, bu forumu bulmamı sağlayan kişidir kendisi. Tabirici caiz ise ilkimdir diyebilirim. Kendisiyle ikinci görüşmem. Tekrar görüşmek istedim, hatta en kısa sürede tekrar görmek istiyorum.🙏 Gelelim görüşmemize, Kendisini aradığımda Maltepe'deki bulunduğu yere davet etti. Ulaşım çok kolay,👍 araç ile gidiyorsanız etrafta herhangi rahat bir yere park ederek ilerleyebiliyorsunuz. Kapıdan girişle birlikte sizi çok nazik bir hanım karşılıyor. Çok güzel bir fiziği var. Kendisiyle oturup saatlerce konuşabilirim. Çok içten dinliyor, dinlemek istediği için değil gerçekten dinliyor. O hani dışarda, iş hayatının veya yaşamın yorgunluğu konusunu üzerinizden nasıl atıyor farkedemiyorsunuz. Birbirimizle ikinci görüşmenin verdiği rahatlıkla, o kadar güzel başlatıyor ki sevişmeyi bir anda kendinizi başka bir yerde olduğunuzu hissedebilirsiniz. 💫Hiç bir suretle öpüşmesinde, dokunuşlarında bir yapaylık veya sıkıntı hissetmiyorsunuz.👌 Bir sevişmenin ortasında, ben mi ona geldim o mu benim için geldi :) gerçekten sevgili olduğumuzu bile sandım ne yalan diyeyim. Bir den fazla pozisyonda🤸‍♀️ o kadar estetik ve o kadar istekliydi ki, yaşadığım çok özel tecrübelerden birisi oldu. Finalde iki tarafında güler bakışıyla bitişi 👩‍❤️‍👨herşeye değdiğinin kanıtıydı. Sevgili Yıldız sen benim hep ilkimsin, her zaman özel bir yerin olacak.❤️ En kısa sürede tekrar görüşmek dileğiyle.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar