Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldızla tanışana kadar

milleniumfalcon

Normal Üye
27 Ara 2023
1
5
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız hanımla geçen hafta görüştüm ve kendisiyle çok seviyeli ve kültürlü uzunca sohbet ettik. Kendisi çok cana yakın, sempatik ve güler yüzlü bir hanımefendi. Fiziksel olarak çok alımlı ve bakımlıydı. Hijyenden taviz vermedi. Asla yabancılık çekmedim yanındayken ve gayette güvenilir birisi. Sevgili tadındaydı ve asla yabancılık çekmedik birbirimize karşı. Hayatımın en güzel 7 saatinden birisi oldu diyebilirim. Sanki çok uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşcasına ilgilendi benimle. Umarım yakında tekrar görüşürüm 😊

aydoganali

Normal Üye
23 Ara 2023
18
16
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız hanımla geçen hafta görüştüm ve kendisiyle çok seviyeli ve kültürlü uzunca sohbet ettik. Kendisi çok cana yakın, sempatik ve güler yüzlü bir hanımefendi. Fiziksel olarak çok alımlı ve bakımlıydı. Hijyenden taviz vermedi. Asla yabancılık çekmedim yanındayken ve gayette güvenilir birisi. Sevgili tadındaydı ve asla yabancılık çekmedik birbirimize karşı. Hayatımın en güzel 7 saatinden birisi oldu diyebilirim. Sanki çok uzun zamandır birbirimizi tanıyormuşcasına ilgilendi benimle. Umarım yakında tekrar görüşürüm 😊
Teşekkürler referans için. Referanstan seksi kadın @YILDIZ hanımın profiline oradan tanıtım fotoğraflarına gittim. Ve o mükemmel vücudunu vücut çorabıyla gördüm. Resmen eridim. Vücudun diriliği sanki 20 yaşında gencecik bir çıtır🤐

Üye silindi 68030

Çok teşekkür ederim bu güzel düşüncelerine..çok centilmen bir beyefendisin..foruma hoş geldin...😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar