proleter
Normal Üye
- 17 Eyl 2022
- 4
- 30
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba
Forumda üyelik açma sebebim sensin yıldızım
Sözüme nereden başlamalıyım bilmiyorum
Ama bildiğim bişi varsa oda seninle tanışmış olmak ve çok güzel zaman geçirmiş olmam .
Derde dermânım,tûtî dillim, kara gözlüm, şirin sözlüm, güler yüzlüm, âfet-i devrânım, kâşı kemânım
Güzel kadın gülüşü güzel kadın gülerken gözlerinin içi parıldayan kadın gözlerinden öpüyorum seni
Lütfedip beni kabul ettiğin için sana çok teşekkür ederim.
Kader ağını örer de tekrar buluşma fırsatı yakalarsak şile de rakı balık eşliğinde ellerini tutmak isterim ve o tatlı gülüşünü izlemek.
Bu yazım ikinci buluşmamızin üzerine kaleme alındı.
Birincisinde aşırı heyecan, ikinci buluşmamız da ise yerini şehvet e bıraktı.
Amsterdam süzülürken dudaklarından öpmeye doyamadigim o enfes tat.
Hiç bitmesini istemediğim sarilmalara doyamadigim güzel anlar.
"Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin"
Umarım hayatında hep kendin gibi ince düşünceli insanlar ile karşılaşırsın
Her şey gönlünce olsun
Bu bir veda degil ama bazı şeyler yolunda gitmezse şayet ilk fırsatta yine birbirimize ait olacağız
Hoşçakal gülüşü güzel kadın
Forumda üyelik açma sebebim sensin yıldızım
Sözüme nereden başlamalıyım bilmiyorum
Ama bildiğim bişi varsa oda seninle tanışmış olmak ve çok güzel zaman geçirmiş olmam .
Derde dermânım,tûtî dillim, kara gözlüm, şirin sözlüm, güler yüzlüm, âfet-i devrânım, kâşı kemânım
Güzel kadın gülüşü güzel kadın gülerken gözlerinin içi parıldayan kadın gözlerinden öpüyorum seni
Lütfedip beni kabul ettiğin için sana çok teşekkür ederim.
Kader ağını örer de tekrar buluşma fırsatı yakalarsak şile de rakı balık eşliğinde ellerini tutmak isterim ve o tatlı gülüşünü izlemek.
Bu yazım ikinci buluşmamızin üzerine kaleme alındı.
Birincisinde aşırı heyecan, ikinci buluşmamız da ise yerini şehvet e bıraktı.
Amsterdam süzülürken dudaklarından öpmeye doyamadigim o enfes tat.
Hiç bitmesini istemediğim sarilmalara doyamadigim güzel anlar.
"Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin"
Umarım hayatında hep kendin gibi ince düşünceli insanlar ile karşılaşırsın
Her şey gönlünce olsun
Bu bir veda degil ama bazı şeyler yolunda gitmezse şayet ilk fırsatta yine birbirimize ait olacağız
Hoşçakal gülüşü güzel kadın