Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldız ve Yıldız

Seyunn

Normal Üye
13 Eyl 2023
8
28
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç bir referans yoğunluktan dolayı ama @YILDIZ gerçekten bam başka. Yazdığım gibi geri dönüş sağlaması, saygılı ve iletişi kurmayı bilen bam başka birisi. Randevuyu için okeyleştikten sonra saatinde yanına gittim. Aracım için park yeri bile ayarlamış sağ olsun. Hemen yanına çıktım. Sizi inanılmaz güzel, pozitif alımlı bir kadın karşıladığı için ilk başta şaşırıyorsunuz. Fotoğraflardan çok daha iyi. Ufak bir sohbet sonra duş alırken beni izlemesi, sürekli yakın temas ile tahrik etmesi ve ön sevişme. 2 saatimiz çok güzel ve keyifli geçti. Her şey için çok teşekkür ederim. Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.

Üye silindi 68030

Çok teşekkür ederim, çok tatlı birini tanıdım. her zaman beklerim 💋😘

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
716
502
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Biraz geç bir referans yoğunluktan dolayı ama @YILDIZ gerçekten bam başka. Yazdığım gibi geri dönüş sağlaması, saygılı ve iletişi kurmayı bilen bam başka birisi. Randevuyu için okeyleştikten sonra saatinde yanına gittim. Aracım için park yeri bile ayarlamış sağ olsun. Hemen yanına çıktım. Sizi inanılmaz güzel, pozitif alımlı bir kadın karşıladığı için ilk başta şaşırıyorsunuz. Fotoğraflardan çok daha iyi. Ufak bir sohbet sonra duş alırken beni izlemesi, sürekli yakın temas ile tahrik etmesi ve ön sevişme. 2 saatimiz çok güzel ve keyifli geçti. Her şey için çok teşekkür ederim. Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.
Referans için teşekkürler

Üye silindi 68030

Canım benimm 💋😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar