Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldız ile 2. buluşma

Ermete Çevrimdışı
17 Ara 2021
52
51
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız hanımla daha önce sözleştigimiz programımızı gerçekleştik.. yine yıldızım güzel ikramları ile kırmızı yırtmaçlı bir elbise ile karşıladı beni...Kapıda ilk gördüğüm de izlenimim tam bir GFE Yıldız..muhabbeti ayrı güzel,kültürü ayrı konuşması ayrı..sevilecek kadın,sohbet kadını rakı içmek için en iyi sevgili...tanımak çok güzel seni..farklı birisin hanım efendi,hayata bakış açısı çok güzel,sevecen espirili,yıldızın hijyeni agiz bakıma verdiği önem de hakikatten taktir ettim..Yıldız sınırlarını aşmayan bir kadın...Benim için telefonun bir ucundasin,haftada bir sendeyim...sevgiler Yıldız..

Üye silindi 68030

Yıldız hanımla daha önce sözleştigimiz programımızı gerçekleştik.. yine yıldızım güzel ikramları ile kırmızı yırtmaçlı bir elbise ile karşıladı beni...Kapıda ilk gördüğüm de izlenimim tam bir GFE Yıldız..muhabbeti ayrı güzel,kültürü ayrı konuşması ayrı..sevilecek kadın,sohbet kadını rakı içmek için en iyi sevgili...tanımak çok güzel seni..farklı birisin hanım efendi,hayata bakış açısı çok güzel,sevecen espirili,yıldızın hijyeni agiz bakıma verdiği önem de hakikatten taktir ettim..Yıldız sınırlarını aşmayan bir kadın...Benim için telefonun bir ucundasin,haftada bir sendeyim...sevgiler Yıldız..
İyi kalplim,seni tanıdığım için çok mutluyum,o güzel samimi sohbetin,ve oturaklı beyefendi oluşunla benim kalbimi kazandın. .Hoş geldin..

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar