Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme yıldız hnm gercektenn harıka bır ınsan

serhattt

Normal Üye
9 Mar 2021
2
19
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yıldız hnm a ayın 9 u yanı cumartesı gunu son umut gıbı acaba dıyerek mesaj attım.cunku bu forumdakı hıckımse referanssız kımseyı kabul etmıyor.ılk kez foruma gelen bır bey nasıl nerden referans alabılırkı .neysekı sagolsun benı kırmadı cagırdı bulusma yerıne gıttım fakat beynımde acaba nasıl karsılanacagım nasıl bır bayan cıkacak karsıma dıye tereddutum vardı neysekı yıldız hnmı gorunce butun tereddutlerım hemen kayboldu.çunku sankıde yıllardır tanıyormusum gıbıydı.gercekten sohbetı muhabbetı cok ıyıydı yatagı zaten dememe gerek yok sızı tanıdıgıma cok amacok memnun oldum yıldız hnm.ıykı varsınız

alemdar Çevrimdışı
21 Eyl 2009
29
21
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

Halilbakic80 Çevrimdışı
30 Eyl 2020
953
688
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
yıldız hnm a ayın 9 u yanı cumartesı gunu son umut gıbı acaba dıyerek mesaj attım.cunku bu forumdakı hıckımse referanssız kımseyı kabul etmıyor.ılk kez foruma gelen bır bey nasıl nerden referans alabılırkı .neysekı sagolsun benı kırmadı cagırdı bulusma yerıne gıttım fakat beynımde acaba nasıl karsılanacagım nasıl bır bayan cıkacak karsıma dıye tereddutum vardı neysekı yıldız hnmı gorunce butun tereddutlerım hemen kayboldu.çunku sankıde yıllardır tanıyormusum gıbıydı.gercekten sohbetı muhabbetı cok ıyıydı yatagı zaten dememe gerek yok sızı tanıdıgıma cok amacok memnun oldum yıldız hnm.ıykı varsınız
Paylasim icin teşekkürler

Üye silindi 68030

Bende cok memnun oldum hoş Geldiniz.. inanın herşey karşılık li iyi insanlar iyi kalpler referans istemez bence..😘

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
313
442
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forum yıldızlanıyor... keyfinize sağlık.

Urselx

Normal Üye
21 May 2021
14
14
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar