Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldız Hanımla Tanışma

Magistra01

Normal Üye
24 Haz 2020
26
138
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba,
Geçen hafta kendisi ile tanışma mutluluğuna eriştim.
Ben biraz geveze olduğum için gayet güzel sohbetimiz oldu. Herkes benim gibi geveze olmak zorunda değil elbet. Bu nedenle, kendisi hakkında ziyaret amacına ilişkin bir şeyler okumak isteyecekler çoğunluktadır. O zaman şu kadarını söyleyebilirim. Kendisi son derece hoş, çekici ve güzel bir kadın. Ben yanından mutlu ayrıldım.
Bu arada, ben ziyaret ettiğimde evi henüz tadilat aşamasındaydı. Aradan geçen zaman fasılasında tadilat bitmemişse bu durumu nazara almanızı isterim.

Üye silindi 68030

Merhaba,
Geçen hafta kendisi ile tanışma mutluluğuna eriştim.
Ben biraz geveze olduğum için gayet güzel sohbetimiz oldu. Herkes benim gibi geveze olmak zorunda değil elbet. Bu nedenle, kendisi hakkında ziyaret amacına ilişkin bir şeyler okumak isteyecekler çoğunluktadır. O zaman şu kadarını söyleyebilirim. Kendisi son derece hoş, çekici ve güzel bir kadın. Ben yanından mutlu ayrıldım.
Bu arada, ben ziyaret ettiğimde evi henüz tadilat aşamasındaydı. Aradan geçen zaman fasılasında tadilat bitmemişse bu durumu nazara almanızı isterim.
Merhaba,ev konusunda biraz acemilik yaşadığımı kabul ediyorum.Sanırım Ağustos ayının sonunda Residence taşınacağım,fakat ben konuda bilgi veriyorum zaten,sizide bilgilendirdiğim gibi.. teşekkür ediyorum memnuniyetiniz için tekrar görüşmek dileğiyle 🙏

Moderatör tarafında düzenlendi:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar