- 3 Mar 2021
- 1
- 10
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herşey yurt dışından gelen aldığım ödeme ile başladı. Bu tür kazançları harcamayı seviyorum. Nerede harcasam diye düşünürken forumdaki pembişlere bakmaya başladım. İlk cevap Yıldız Hanım'dan gelmişti. O halde Yıldız hanımla kaçamak yaşayacaktım bu şekilde karar verdim. Referamsım olduğu için Yıldız Hanım'ın evinde görüşmemi gerçekleştirdim. Bu arada kendisiyle hiç tanışmamıştım ilk defa Yıldız hanımla görüşme fırsatı yakalıyordum. 24.08.2021 tarihinde saat öğlen 2 gibi gerçekleşecek olan randevum için heycanlıydım çünkü ilk defa onu görücektim. İlk buluşmaların randevuların ayrı bir heycanı olur ya o şekilde diyebilirim kısaca sizlere. Yıldız hanım dışarıda olduğu için bana eve geçmeden önce haber verecekti bende ondan gelen haber üzerine taksiye atladım berilttiği adrese doğru yola çıktım o heycanla. Artık onu arama vakti gelmişti adresine ulaşmıştım. Telefonda hanım hanımcık çok kibar konuşuyordu. Bana telefona belirttiği şekilde evine doğru yönelip adrese varmıştım. Beni kapıda karşılarken uzun bir siyah elbise altınada siyah bir topuklu ile karşıladı Gerçekten harika görünüyordu yaşının verdiği o olgunluğu ile karşımdaydı. Görüşme esnasında hem sohbet edip güzel vakit geçirdik. Sohbet esnasında birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı yakaladık. Başımdan geçen komik olayıda anlatmıştım. Onunla konuşmak sohbet etmek ayrı bir zevk diyebilirim. Oturacaksın onunla o anlatıcak sen dinleyeceksin. Konuşma şekli olsun duruşu olsun çok etkilediğimi söylemem gerek. Son olarak Enrique Iglesias'dan You and I şarkısını bırakıyorum
- enriqueiglesias
- enriqueiglesias