Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldız Hanımla alevli saatler

A32020

Normal Üye
29 Haz 2022
29
43
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yıldız hanımla bir kaç saatlik görüşme yaptık,Kendisinin tatilden dönüşünü bekledim..Ve öncesi Yıldız hanım tatilden iken randevu oluşturdum.. İletişimi çok güzel ve net..Evi merkezi bir noktada..Araba ile park yeri çok kolay,kapıda güler yüzle karşıladı çok mutlu oldum..sohpeti çok samimi,Kendi evimde gibi rahat ettim..Kendisi çok güzel ve alimli bakımlı bir kadın, mis gibi temiz ve hijyen biri,özel anlarda gerçekten çok özel ve güzeldi..Tekrar gitmeyi tabiki çok herzaman görüşmek istiyorum..Kendisine bu güzel gün için çok teşekkür ederim..sevgilerimle @Yıldız..

Üye silindi 68030

Yıldız hanımla bir kaç saatlik görüşme yaptık,Kendisinin tatilden dönüşünü bekledim..Ve öncesi Yıldız hanım tatilden iken randevu oluşturdum.. İletişimi çok güzel ve net..Evi merkezi bir noktada..Araba ile park yeri çok kolay,kapıda güler yüzle karşıladı çok mutlu oldum..sohpeti çok samimi,Kendi evimde gibi rahat ettim..Kendisi çok güzel ve alimli bakımlı bir kadın, mis gibi temiz ve hijyen biri,özel anlarda gerçekten çok özel ve güzeldi..Tekrar gitmeyi tabiki çok herzaman görüşmek istiyorum..Kendisine bu güzel gün için çok teşekkür ederim..sevgilerimle @Yıldız..
Çok teşekkür ediyorum bu güzel referans için,hassas kalpli ince ruhlu birini tanıdım,iyiki tanıdım sevgiler 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar