- 29 Ağu 2021
- 1,685
- 1,393
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhabalar sevgili formdaşlar öncelikle herkesin Yeni yılı istediği gibi olsun. İlk defa yazıyorum eğer yanlış bir şey yazarsam affola form sitesine gireli yeni olmakla beraber gördüğüm izlediğim ve hissettiğim duygular beni yanıltmadı. Kısa sürede ortama alışırım ayak uydurmaya çalışırım elimden geldiğince dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Siteyi dışardan takip ediyordum ve üye olmaya karar verdim. Bu süreçte başta Adminimiz @Deadpool ve yönetici arkadaşlar teşekkür ederim. Kurallar jargon kalıplaşmış cümleleri gördükçe zevkli olacağını düşündüm ve doğru yolda olduğumu gördüm. Gerçekten burdaki hanımefendiler ve beyefendiler çok değerli insanlar ondan kuşkum Yok çok güzel pempisler ve hepsi birbirinden değerlidir. Bir Zaman sonra tabi hayat devam ederken fırsat kollamaya çalıştım ama yine yoğunluk oldu. İstanbul yakınım Sakarya'da yaşıyorum pandemi dönemi iş stresi derken yılbaşı geldi. Bu sayede @Arda Tuna üstad yeni yıl dilekleri ve mesaj çektiğim pempisler den de yılbaşı tebrik alınca güzel bir yıl geçeceği tahmin ettim. Sıraya aldım Tamda öyle oldu.Geçtigimiz hafta sonu pazar günü ani olarak gitmem lazımdı.İstanbul/Kartal semtinde hem Bir arkadaş görmem gerekiyordu arkadaş çağırıyordu ama denk getirmiyordum düşünürken sitede kartal semt yakın olan Yıldız hanım gördüm durumu anlattım Yıldız hanım çok güzel bir dille kibar bir şekilde davetini almış oldum geriye sadece zaman kalmışti arkadaşa haber verdim öğleden sonra musaitim dedi bende önce Yıldız hanım ile görüşüm sonra işleri halledip dönerim diye planı yaptım önceden haber verip Yıldız hanım randevu oluşturduk ve düştüm Sakarya'dan yollara aktarmalı yollar oldukça ve yaklaştıkça heyecan tavan olmaya başladı lokasyon İstanbul'da oturanlar için bulunabilir ama semt yabancısı olduğum için biraz zorlansamda konumu rahat bir şekilde buldum lokasyon erken gelmiştim Bir mekânda oturup çay içtim ve Yıldız hanım gelecek haber beklemeye başladım yönlendirmesi ile apartman giriş yapıp asonsor bindiğimde heyecan tavan oldu kapı açıldı ve Yıldız hanım kapı açıp içeri aldım önce el yüz yıkama faslından sonra salona geçtik ve başladık tanışma faslı sohbet derken Özel anlarda Yıldız hanım hadi işaretiyle ne olduğunu anlamadan koltukta otururken kucağıma gelip sevişmeye başladık. Sonra yatağa geçip karşılıklı orallar ve Yıldız hanım o etkileyeceği ikiz yavru ve harika dövmeleri dahada tavan olmuştum ve ona bıraktım kendimi ilk finali cowgirl posizyonda yaptık müthişti sonrasında ikramları kahveleri yudumlarken gülümseyerek anlatması ben anlatmam baktık çenemiz düşüyor ifade çağırdı tekrardan Yıldız hanım misyoner bol posizyonlu ve nihayetinde dogy ile finali beraber yaparak tamamladık ilk defa bu kadar heyecanlandım ama sakin kalıp kontrol etmekte ayrı bir yetenek sonuç itibariyle zamparanin kilidini açmış oldum. Tabi güzel bir 2 saat geçirdim sıcakkanlı kibar sohbeti seven anlayışlı konuksever misafirperverliği için kendisine teşekkür ederim.Tanismak isterseniz gidin görün tanışın derim şupheniz olmasın. Ayrıca önemli olan Kendi düşüncem üslup samimiyet saygı gerisi zaten kendiliğinden çözülür diyorum. Madem zamparanin kilidini açtık yeni yılda fırsat buldukça zampara yapma zamanı geldi geçiyor diyorum ve yeni fırsatlar ile İstanbul yolum düşeceği kesin okuduğunuz için Herkese okuduğu için teşekkürler sevgi saygılarımı sunarım. Hoşçakalın
Son düzenleme: