Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yıldız Hanım ile haftasonu görüşmemiz

Opera Çevrimdışı

Opera

Normal Üye
24 Ocak 2010
43
95
Daha önce Yıldız Hanım ile görüşmemizden sonra dün de 2.kez kendisi ile görüşme firsatı buldum.Her zamankı gibi şahane bir bayan karşımda..Yıldız hanımı anlatmaya kelimeler yetmez.. Beni evinde ağırladı. Gerçekten kültürlü ve sıcakkanlıdır kendisi.Müthiş fiziği ile sizi kışkırtıyor.. Beraber geçirdiğimiz için çok teşekkürler Yıldız Hanım...Sevgiler :) 🥰

Howhigh Çevrimdışı
22 Ara 2021
110
99
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Daha önce başka bir arkadaş ünlü birine benzetmisti yüzünü, bende cok merak ettim şimdi bak

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,482
2,658
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Daha önce Yıldız Hanım ile görüşmemizden sonra dün de 2.kez kendisi ile görüşme firsatı buldum.Her zamankı gibi şahane bir bayan karşımda..Yıldız hanımı anlatmaya kelimeler yetmez.. Beni evinde ağırladı. Gerçekten kültürlü ve sıcakkanlıdır kendisi.Müthiş fiziği ile sizi kışkırtıyor.. Beraber geçirdiğimiz için çok teşekkürler Yıldız Hanım...Sevgiler :) 🥰
Paylaşım için teşekkürler.. (y)

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,341
7,752
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

28 Ocak 2021
79
59
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yaşayana yaşatana tebrikler yıldız hnm aşk yıldızlarını saydırmış

1 Tem 2021
89
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Guzel bir paylasim olmus. Yildiz hanimi tanimak istedim simdi. En yakin zamanda arayacagim

Üye silindi 68030

Canım burada bak silinmemis 😘💕

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar