art_
Normal Üye
- 19 Şub 2024
- 2
- 18
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Herkese Selamlar… Dün akşam anlık bir görüşme gerçekleştirdiğimiz Yıldız Hanım ile olağanüstü bir uyum yakaladığımızı söylemeliyim. Yüzünden tebessümü eksik etmeyen, bakışlarıyla sizi kuşatan, konuştuğunda kendini dinleten, konuşulduğunda dinlediğini hissettiren, tavırlarıyla, ilgisiyle partnerini büyüleyen. doğal bir akış içerisinde sizi büyülü ana dahil etmeye çalışan biridir kendisi. Fakat bunun için kendisinin bir şartı bulunuyor. Hayır, onun tarafından öne sürülen bir şart değil bu. Gözlemlerime dayanarak ben dile getiriyorum bu şartı: Samimi, saygılı, güven veren, kibar ve kültürlü biri olmalısınız karşısında. Mış gibi yapmaya kalkışmayın derim ben. Sezgisi kuvvetlidir
Yatakta sizi memnun etmek için çözüm üreten, sadece zevk vermek gibi kuru bir çabaya girişmeden sizden zevk almanın tadına da varmak ister. Ve siz onun bu halini gördüğünüzde cinsel isteğiniz yukarılara doğru tırmandıkça tırmanır.
Parfüm kokusuna bayıldım. O kadar mı yakışır bir parfüm insanın tenine.
Değerli hissetmek için değerli hissettirmeniz gereken bir düşünce ve duruşa sahiptir Yıldız Hanım.
Yatakta sizi memnun etmek için çözüm üreten, sadece zevk vermek gibi kuru bir çabaya girişmeden sizden zevk almanın tadına da varmak ister. Ve siz onun bu halini gördüğünüzde cinsel isteğiniz yukarılara doğru tırmandıkça tırmanır.
Parfüm kokusuna bayıldım. O kadar mı yakışır bir parfüm insanın tenine.
Değerli hissetmek için değerli hissettirmeniz gereken bir düşünce ve duruşa sahiptir Yıldız Hanım.