Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yesimle gecen keyifli anlar

Ghost76

Normal Üye
3 Ocak 2022
6
53
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yesimle 3 hafta kadar once kendisinin ayarladigi otelde 3 saatlik bir gorusme gerceklestirdik. Fotograflardan cok daha guzel, alimli, hos sohbet bir bayan. Minyon tiplerden hoslananlar icin bicilmis kaftan. On sevismesi cok guzel. Sevismeden zevk almayi ve zevk vermeyi cok iyi biliyor. Hem sohbetinden hem sevismesinden cok keyif aldim. Cikista kendisini gidecegi spor salonuna kadar birakip bir kiz arkadasa veda eder gibi tatli bir buse ile ayrildik. Bu guzel gorusme icin tesekkurler. Sevgiler.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,723
4,352
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yesimle 3 hafta kadar once kendisinin ayarladigi otelde 3 saatlik bir gorusme gerceklestirdik. Fotograflardan cok daha guzel, alimli, hos sohbet bir bayan. Minyon tiplerden hoslananlar icin bicilmis kaftan. On sevismesi cok guzel. Sevismeden zevk almayi ve zevk vermeyi cok iyi biliyor. Hem sohbetinden hem sevismesinden cok keyif aldim. Cikista kendisini gidecegi spor salonuna kadar birakip bir kiz arkadasa veda eder gibi tatli bir buse ile ayrildik. Bu guzel gorusme icin tesekkurler. Sevgiler.

paylaşım için teşekkürler

Üye silindi 83129

Yaa bu güzel yorumunuz için teşekkürler 😊💋🫶

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar