Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeşimle 2 saat

beinspired

Normal Üye
26 Mar 2021
23
46
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fazla vakit almadan şöyle özetleyeyim;

İletişimi çok iyi, gerek Whatsapp gerekse yüz yüze iletişiminde samimiyeti hissediyorsunuz. Partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Kucak performansı muhteşem, yorulmak nedir bilmiyor ve harika uyum sağlıyor ve dakikalarca çok seri devam edebiliyor. Kalça tokatlamaya izin verse de ben yinede kıyamadım :)) Kostümleri ve kucak dansı başarılı. Tekrar görüşür müyüm? Kesinlikle evet.

Her şey için teşekkürler Yeşim :)

Üye silindi 83129

İletişimi çok iyi, gerek Whatsapp gerekse yüz yüze iletişiminde samimiyeti hissediyorsunuz. Partnerini mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Kucak performansı muhteşem, yorulmak nedir bilmiyor ve harika uyum sağlıyor ve dakikalarca çok seri devam edebiliyor. Kalça tokatlamaya izin verse de ben yinede kıyamadım :)) Kostümleri ve kucak dansı başarılı. Tekrar görüşür müyüm? Kesinlikle evet.

Yaa canım güzel yorumun için teşekkür ederim umarım tekrar görüşürüz 😊💋🔥

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
96
93
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Paylaşım içim teşekkürler

Naix Çevrimdışı

Naix

Normal Üye
23 Tem 2018
17
34
Cinsiyetiniz nedir?

Referans için teşekkürler 🤗
Benimde çok merak ettim bir hanım bayramda sonra görüşmeyi düşünüyorum 🤗

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,294
1,508
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel anlatım için teşekkür ederiz.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,361
7,757
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar