Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeşim

scott Çevrimdışı
22 Kas 2018
72
521
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3 saat görüştüm. Öpüşme(dilli) sevişme performansı sesler vs. yine beklediğim gibi iyiydi. Her seansta benim özel isteğim olmasa da kendisi farklı kostümlerle karşıladı.. Molalarda tv karşısında sürekli elim vücudunda.. Dokunulmaktan hoşlandığını söyledikçe daha da gaza gelip mıncırdım.. Techno müzik eşliğinde içecek ikramında mutfak tezgahında saçlarını dağıtarak yaptığı dansa çıplak popoyla kucak dansı da ekledi mmmmmm :)) cowgirl performansı süperdi. Hem ters hem düzdeki manzaraya bayıldım.. Bir de uzun uzun git geller yapmaktan, boşalmak için çabalamaktan, yorulmaktan da ayrı zevk aldım. Keşke aynı performansı depo fullken de yakalayabilsem. Teşekkürler!

Son düzenleme:
Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylasim icin tesekkurler tadına bakilacaklar listesinde hanfendi 🥰

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,723
4,352
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaş yönlendirmesiyle ne idüğü belirsiz bir kanalla yazıştık biliyorum garantisi yok fotoğrafları bile araştırmadım risk alıyorum gelmeyebilirler. Beklediğim gibi oldu ertesi gün randevulaştığımız otelde yazdığım mesajlara geri dönüş olmadı. Ben de b planını devreye soktum. Yeşim'le yazıştım akşam saatlerinde geldi. 3 saat görüştüm. Öpüşme(dilli) sevişme performansı sesler vs. yine beklediğim gibi iyiydi. Her seansta benim özel isteğim olmasa da kendisi farklı kostümlerle karşıladı.. Molalarda tv karşısında sürekli elim vücudunda.. Dokunulmaktan hoşlandığını söyledikçe daha da gaza gelip mıncırdım.. Techno müzik eşliğinde içecek ikramında mutfak tezgahında saçlarını dağıtarak yaptığı dansa çıplak popoyla kucak dansı da ekledi mmmmmm :)) Belim ağrıyor demesine rağmen üçüncü seanstaki cowgirl performansı süperdi. Hem ters hem düzdeki manzaraya bayıldım.. Bir de uzun uzun git geller yapmaktan, boşalmak için çabalamaktan, yorulmaktan da ayrı zevk aldım. Keşke aynı performansı depo fullken de yakalayabilsem. Yani günü Yeşim'le kurtardım. Teşekkürler!
Referans için teşekkürler

Üye silindi 83129

Arkadaş yönlendirmesiyle ne idüğü belirsiz bir kanalla yazıştık biliyorum garantisi yok fotoğrafları bile araştırmadım risk alıyorum gelmeyebilirler. Beklediğim gibi oldu ertesi gün randevulaştığımız otelde yazdığım mesajlara geri dönüş olmadı. Ben de b planını devreye soktum. Yeşim'le yazıştım akşam saatlerinde geldi. 3 saat görüştüm. Öpüşme(dilli) sevişme performansı sesler vs. yine beklediğim gibi iyiydi. Her seansta benim özel isteğim olmasa da kendisi farklı kostümlerle karşıladı.. Molalarda tv karşısında sürekli elim vücudunda.. Dokunulmaktan hoşlandığını söyledikçe daha da gaza gelip mıncırdım.. Techno müzik eşliğinde içecek ikramında mutfak tezgahında saçlarını dağıtarak yaptığı dansa çıplak popoyla kucak dansı da ekledi mmmmmm :)) Belim ağrıyor demesine rağmen üçüncü seanstaki cowgirl performansı süperdi. Hem ters hem düzdeki manzaraya bayıldım.. Bir de uzun uzun git geller yapmaktan, boşalmak için çabalamaktan, yorulmaktan da ayrı zevk aldım. Keşke aynı performansı depo fullken de yakalayabilsem. Yani günü Yeşim'le kurtardım. Teşekkürler!
Canım güzel yorumun için teşekkürler harikaydı😊💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,361
7,757
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Dance_Monkey Çevrimdışı

Dance_Monkey

Normal Üye
29 Tem 2021
31
11
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Okurken içim gıdıklandı. İkinize de teşekkürler..

7 Şub 2024
120
124
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, sevişmenize sağlık, benim de radarımda kendisi ama @Yeşim Sezen 1 saatlik görüşmeyi kaldırmış maalesef. Yoksa çok görüşmek istediğim partnerlerdendi.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar