Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeşim Sezen ile kusursuz geçen 2 saat

23 Haz 2020
278
344
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam dostlar @Yeşim Sezen ile geçen haftalarda yaptığım mükemmel geçen bir görüşmeden bahsetmek istiyorum kendisi ile birlikte ayarladığımız bir süit te görüştük o kadar doğal ve güzel bir kızki sohbetine öpüşmesine ve sevişmesine doyulmayan cinsten anal dahil herşeyi yaptık ben çok keyif aldım hatta o kadar samimi ve doğal biri ki süitten beraber çıkıp kendisini aracım ile gideceği yere kadar bıraktım bu arada kendisi sütyen kullanmayı sevmiyor yaşasın memelere özgürlük 🥰🥰🥰

Üye silindi 83129

Selam dostlar @Yeşim Sezen ile geçen haftalarda yaptığım mükemmel geçen bir görüşmeden bahsetmek istiyorum kendisi ile birlikte ayarladığımız bir süit te görüştük o kadar doğal ve güzel bir kızki sohbetine öpüşmesine ve sevişmesine doyulmayan cinsten anal dahil herşeyi yaptık ben çok keyif aldım hatta o kadar samimi ve doğal biri ki süitten beraber çıkıp kendisini aracım ile gideceği yere kadar bıraktım bu arada kendisi sütyen kullanmayı sevmiyor yaşasın memelere özgürlük 🥰🥰🥰
Bebeğim güzel yorumun iÇin teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle 💋🔥

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
94
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler

iyilik penisi

Normal Üye
26 Haz 2022
16
12
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınıza sağlık. Belli ki güzel vakit geçirilmiş. Darısı başımıza.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar