Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yerinde Duramayan Güzellik

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
94
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanım ile geçtiğimiz hafta görüştük. Yoğunluk nedeniyle gecikerek yazıyorum.

Öncelikle iletişim ve program yapma konusundaki anlayışı ve yardımını söylemek gerek. Sizi anlıyor ve koşullarınıza uyan programı tam olarak yerine getirmeye gayret ediyor.

İlk karşılaşmadan itibaren güzelliği ve neşesi ile etkiliyor zaten. Sanki siz ona değil de o size gelmiş gibi istekli, keyifli, konuşkan olması da çok rahatlatıcı. Görünce anlıyorsunuz ki cıvıl cıvıl, yerinde duramayan biriyle berabersiniz. Gerçekten de yerinde duramıyor, bunu özel anlarda daha net fark ediyorsunuz.

Kendisiyle ilk kez görüştük, ama ben ilk fırsatta tekrar tekrar görmek isterim. Güzel saatlerimiz için teşekkür ederim kendisine.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse hanım ile geçtiğimiz hafta görüştük. Yoğunluk nedeniyle gecikerek yazıyorum.

Öncelikle iletişim ve program yapma konusundaki anlayışı ve yardımını söylemek gerek. Sizi anlıyor ve koşullarınıza uyan programı tam olarak yerine getirmeye gayret ediyor.

İlk karşılaşmadan itibaren güzelliği ve neşesi ile etkiliyor zaten. Sanki siz ona değil de o size gelmiş gibi istekli, keyifli, konuşkan olması da çok rahatlatıcı. Görünce anlıyorsunuz ki cıvıl cıvıl, yerinde duramayan biriyle berabersiniz. Gerçekten de yerinde duramıyor, bunu özel anlarda daha net fark ediyorsunuz.

Kendisiyle ilk kez görüştük, ama ben ilk fırsatta tekrar tekrar görmek isterim. Güzel saatlerimiz için teşekkür ederim kendisine.
paylaşim icin teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canim seni tanidigima cok memnun oldum
Gec cevabim icin uzgunum , sosyal hayatta kosturmalarim vardi
Cok cok opuyorum sizi
Gorusmek uzere💋

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar