Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yerinde duramayan Buse ile Anlık görüşme

hdenizliak

Normal Üye
19 Haz 2021
38
192
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse ile gün içerisinde anlık görüşme talebime sağolsun olumlu yanıt verdi. Kısa süre içerisinde planımızı yaptık. Kendisine iletişim kolaylığı açısından tekrar teşekkür ediyorum.
Evi konumu vs söylememe gerek yok çok kez yazılmış.

Beni talep ettiğim kıyafet tercihim ile karşıladı. Süper mini kendi kişiliği gibi rengarek bir elbise ile topuklular ve makyajı herşeyiyle tamdı.
Daha ilk dakikada itibaren yerinde duramayan bıcır bıcır konuşan çok neşeli çok aktif bir pembişimiz.

Görüşme detaylarına gelince, oral gayet haz verici. Siz koltukta oturun ve sadece onu izleyin. Pozisyon çeşitliliği fazla. Ben genellikle büyük göğüs tercih etmeme rağmen Buse'nin fiziği gayet düzgün ve fit. Kalçası ise çok dikkat çekici. Doggy deki görüntü muhteşem. Bu sebeple ilk seansta doggy ile girmem kendi açımdan şanssızlık oldu bayrakları hemen indirdik :)

Gayet keyifli , haz seviyesi yüksek ve bir o kadar sohbeti bol bir görüşmeden sonra evden mutlu bir şekilde ayrıldım.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,694
4,331
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Buse ile gün içerisinde anlık görüşme talebime sağolsun olumlu yanıt verdi. Kısa süre içerisinde planımızı yaptık. Kendisine iletişim kolaylığı açısından tekrar teşekkür ediyorum.

Beni talep ettiğim kıyafet tercihim ile karşıladı. Süper mini kendi kişiliği gibi rengarek bir elbise ile topuklular ve makyajı herşeyiyle tamdı.
Daha ilk dakikada itibaren yerinde duramayan bıcır bıcır konuşan çok neşeli çok aktif bir pembişimiz.

Görüşme detaylarına gelince, oral gayet haz verici. Siz koltukta oturun ve sadece onu izleyin. Pozisyon çeşitliliği fazla. Ben genellikle büyük göğüs tercih etmeme rağmen Buse'nin fiziği gayet düzgün ve fit. Kalçası ise çok dikkat çekici. Doggy deki görüntü muhteşem. Bu sebeple ilk seansta doggy ile girmem kendi açımdan şanssızlık oldu bayrakları hemen indirdik :)

Gayet keyifli , haz seviyesi yüksek ve bir o kadar sohbeti bol bir görüşmeden sonra evden mutlu bir şekilde ayrıldım.
sewişmenize sağlik

Logan Çevrimdışı
8 May 2018
298
390
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Samimi ve bilgilendirici referans paylaşımı için teşekkürler.
İki tarafı da tebrik ederim.
Saygılar. 🙏

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,741
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,179
10,057
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve bilgilendirici paylaşım için teşekkürler...

Okurbey Çevrimdışı
15 Ağu 2021
64
127
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlık o kadar doğru tanımlamış ki Buseyi.
Sevişmenize sağlık. Candır kendisi 💕

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
817
3,087
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canimm merhabaa
Sen ne kadar tatli ne kadar beyfendi o kadar kulturlu bir beysin , sohpetimizin her aninda yeni birseyler ogrendigim senden. Seninle olmaktan mutluluk duydum. Cok opuyorum ve sariliyorum ❤️❤️❤️❤️

Hakaozenq

Normal Üye
4 Haz 2022
14
41
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım icin teşekkürler
Buse hanim da gorusme listem de artık...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar