Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeniden Cansu

• Konbuyu başlatan asoz
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
22 Haz 2016
88
186
Cinsiyetiniz nedir?
Daha önce 2 defa görüştüğüm @Cansu kaya ile dün yeniden görüştüm. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile görüşmelere ara vermiştim. Kaldığım yerden devam etmek için Kızıl Sultan Cansu’nun en iyi seçenek olduğunu düşündüm. Çünkü keyifli, içten, GFE desen onda. Ele avuca gelen göğüsler desen onda. Tatmin eden, harika servisler desen onda. Yorgun bedeni canlandıran mesaj desen onda. Daha ne olsun?

Daha dün görüşmüşüz gibi kaldığımız yerden devam eden sohbetin, güzel ağırlaman için çooook teşekkür ederim. Cansın🥰

Cansu kaya Çevrimdışı
23 Haz 2019
3,446
8,696
Daha önce 2 defa görüştüğüm @Cansu kaya ile dün yeniden görüştüm. İşlerimin yoğunluğu nedeni ile görüşmelere ara vermiştim. Kaldığım yerden devam etmek için Kızıl Sultan Cansu’nun en iyi seçenek olduğunu düşündüm. Çünkü keyifli, içten, GFE desen onda. Ele avuca gelen göğüsler desen onda. Tatmin eden, harika servisler desen onda. Yorgun bedeni canlandıran mesaj desen onda. Daha ne olsun?

Daha dün görüşmüşüz gibi kaldığımız yerden devam eden sohbetin, güzel ağırlaman için çooook teşekkür ederim. Cansın🥰
İyiki tanıdım dediğim insanlardan birisin🙏 seninle zaman su gibi akıp geçiyor en çok ona üzülüyorum. Karşındaki kişinin kadın olduğunu hissettiriyor ve değer veriyorsun, tam bir beyefendisin.🥰 Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için çok teşekkür ederim😘 seni tekrar görmek çok güzeldi ve sevişmek üzere 😈

Ramazan çay

Normal Üye
8 Ara 2022
18
23
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Güzel ve keyifli paylaşım için teşekkürler

kiyem

Normal Üye
23 May 2024
1
1
45
Cinsiyetiniz nedir?
Swinger
Güzel ve keyifli paylaşım için teşekkürler

lazpower

Normal Üye
30 Mar 2019
5
19
Cinsiyetiniz nedir?
referans için tesekkurler ama kendisine ulasmak ve randevu alabılmek bayagı zor maalesef

Nevermindalone956

Normal Üye
13 Nis 2024
32
31
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyiki tanıdım dediğim insanlardan birisin🙏 seninle zaman su gibi akıp geçiyor en çok ona üzülüyorum. Karşındaki kişinin kadın olduğunu hissettiriyor ve değer veriyorsun, tam bir beyefendisin.🥰 Güzel düşüncelerin, paylaşımın ve zaman ayırıp misafirim olduğun için çok teşekkür ederim😘 seni tekrar görmek çok güzeldi ve sevişmek üzere 😈
Cansu hanımcım sizinle görüşmek istiyorum ancak bir tarih de benim sabırsızlığımdan dolayı size whatsapp dan attığım mesajı sildiğim için beni engellemiştiniz. engeli mi kaldırır mısınız?

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar