Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme **yeni** nişantaşı masöz daisy♠

AAİGSL

Normal Üye
17 Eyl 2021
22
66
68
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar;
Erotik bir masaj ile cinsel yaşamınızda fark yaşamak istemez misiniz? Büyülü dokunuşlarımla size bunu sunmak için bu platformdayım. 😇
Dokunmak sadece ellerimizle değil tüm vücudumuzla olursa (body-to-body) size unutamayacağınız hazlar verebilir. Dokunuşlar, süre ve çeşitlilik ile yükseltildiğinde alınan haz ve ulaşılan doyum da unutulmaz olur. Günün sonunda da bu erotik masajın size kattığı zevki tatlı bir tebessüm ile hatırlarsınız.
Nişantaşında ulaşımı kolay, ışık ve ses düzenine kadar tüm dekorasyonunu özenle hazırladığım huzurlu bir ortamda sizi ağırlamak isterim. Ufak tefek ve deneyimli bir dişi olmamın avantajıyla partnerimin bedeninde gezinip keşfe çıkmayı severim.

Bana lütfen 0538 014 12 31 telefonumdan ve mümkünse sabah saatlerinde ulaşırsanız sevinirim (whatsapp'tan yazılı iletişim veya normal arama, nasıl tercih ederseniz), çünkü sabahları erken saatlerde iletişim için daha rahat oluyorum. Mesajınızı geç gördüğümde çekinmeden size geri dönüş yapabilmem için hangi saatlerin size müsait olduğunu yazmanızı özellikle rica ediyorum. Forum özel mesajlarına bakamayabiliyorum, geri dönemeyebiliyorum. Anlayışınıza teşekkür ediyorum.
Keyif alıp keyif verdiğimiz anlarda görüşmek dileğiyle.
Sevgiler … 🌼

**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Daisy Daisy .... muhteşem bir kaç saat yetmedi gerçekten.... :love: Türk Tangolarından meşhur bir tanesi geldi aklıma : "Papatya gibisin beyaz ve ince...." .... şahaneydiniz Daisy !.... çok teşekkürler.... 💞 💞

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Daisy Daisy .... muhteşem bir kaç saat yetmedi gerçekten.... :love: Türk Tangolarından meşhur bir tanesi geldi aklıma : "Papatya gibisin beyaz ve ince...." .... şahaneydiniz Daisy !.... çok teşekkürler.... 💞 💞
Sevgili AAİGSL, seninle spontane anda buluştuk, ne de güzel oldu 🤣
Senin enerjinle getirdiğin mor rengin birleşimi sinerjimizi oluşturdu, teşekkür ederim ... papatya gibi olsun, yanında Talisker de olsun
🤣 ... paylaşımın için teşekkürler 🌼
EDA615E7-0EEB-4757-AB3F-F014AC80B17C.jpeg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar