- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cansu Hanim günaydın sabah sevişmesi mi var yoksa
Günaydın bu soğuk günde içimizi ısıttınız Cansu hanım
GünaydınGünaydın bayan
Sabahsabah kan dolaşimim hizlandi. ❣
Günaydın. Tsk lerGünaydın mutlu sabahlar Cansu hanım.
Sabahı güzelleştirdiniz.
Günaydın. Evet sabah sevişmesiCansu Hanim günaydın sabah sevişmesi mi var yoksa
Çok güzelsiniz
Günaydın. Tsk ederimGünaydın Cansu hanım. Yine güzelliğiniz üzerinizde
Günaydınlar. Ne mutlu ozaman banaGünaydın bu soğuk günde içimizi ısıttınız Cansu hanım
Tşk lerNe güzel bir Günaydın
Tsk ederimKusursuz güzellik
Günaydın sultanım
Yine yakmış ortalığı Cansu. Harikasın
Tşk lerGünaydın @Cansu kaya Sağlıklı ve Huzurlu bir gün olması dileğiyle
Tsk lergünaydınlar
Tsk ler acımak yokkkCansu Hanım sabah sabah, hiç bize acımıyorsunuz. Olan var olmayan var. Füzeleri dikmiş Kalbimizden vuruyorsunuz.
Öpüldünüz harika paylaşımlar. Programım üzerinde çalışmaya başladım. ✔
Tsk lerGünaydın sultanım
Cansu sultan günaydın yine yaptın yapacagını harikasın ❤
Meme candır, arası heyecandırMemmeler dolusu gelmeseydin iyiydi, akşamlar olmaz bize artık
Tsk lerTek kelimeyle muhtesem
Tsk ederimYine yakmış ortalığı Cansu. Harikasın
Peki...Tsk ler acımak yokkk
Tsk ederim. Evet uzunca zaman yoktun, hatta bir ara yazmayı düşündüm dm den merak ettim sizi. Umarım kötü bir şey yokturUzun süredir burada yoktum. Geldiğim gibi Cansu Hanım bir kez daha yine ve yeniden beni büyüledi.
Tsk ler görüşmek üzereKalp atışlarımı hızlandırn yine cansu en kısa sürede uzun bir gecede görüşmek dileği ile
Müsait olmadigim zamana denk gelmiştir. Kaç kere aradınız ki ?görüşmek istiyorum arıyorum cevap vermiyorsun
Evet şimdi baktım. Biraz bana göre hoş olmayan yazışma yaşamışız, buna istinaden de sizi engellemişim. Görüşmek istemediğimi de belirtmişim. Iyi akşamlar size.görüşmek istiyorum arıyorum cevap vermiyorsun
Sanırım anlamak istemiyorsunuz. Şimdi aradınız tekrar açıklama yaptım. Başdan konuşmalarınıza, yaklaşımınıza dikkat ederseniz, karşınızdaki kişiyi soğutmazsınız kendinizden. Size buradan da cevap vermeyeceğim artık. Iyi akşamlar...Aramızı düzeltmek adına bu akşam bir görüşme gerçekleştirsek olurmu
Tsk ederim, sizin guzel bakan gözleriniz, guzel gösteriyordurWW Cansu hanım bu ne güzel Sexy bir kıyafet böyle bayıldım
Sıra bana da gelir elbet..
TabikiSıra bana da gelir elbet..
Tsk ederiz efendim, uçlarla birlikteMemiktoların diyorum Cansu Hanım. Uçları ne kadar tahrik edici öyle
Tsk lerGünaydın muhteşem güzellik memeler efsane
Sevişmek üzere, sizlerde iyi bakın kendinizeInsanın aklını başından alan kadın sanada günaydın sevgiler saygılar sevişmek üzere kendine iyi bak hoscakal
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!