- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
EF SA NE çok güzel fotoğraflar...
Estağfurullah, sadece daha anlaşılır oldu galiba böyle
Bire bir vakit geçirdiğim hemen herkes Aylin şu fotoğrafları bir değiştir ya, seni yansıtmıyor, fotolar olmamış, fotoları değiştir, yeni foto koy, çekim yaptır... vs vs onlarca şey söyledi Sevgili @Joker de bunları söyleyenlerden biriydi ve kırk kere söyleyip kırk birincide fotoğraflarımı zor da olsa çekmeyi başardı
Ellerine sağlık @Joker , çekim sırasında bana katlandığın için çok teşekkür ederim
Umarım yanısatabilmişizdir...
Hanımefendi Harika görünüyor,fotoğrafların Harika çıkması tabiki normal. Bu görsel şölen için sonsuz teşekkürle Sevgili AylinAylin. En kısa zamanda tanışıp, kaynaşmak dileğiyle.
EF SA NE çok güzel fotoğraflar...
Güselllllllllllllllllllllllllll
çok beğendikkkkkkk teşekkürler
Beğenmek ne kelime bayıldık teşekkürler
Güzel olmuş, çekenin ellerine poz verenin de vücuduna sağlık
Efsane
Teşekkürler CoolBlack , thinker , eagleboy , @eacaldes , kadikoylu ve abdullhgns44
Beğenilmesine sevindim hepinizi öperim
baya baya anlasilir olmus
Bire bir vakit geçirdiğim hemen herkes Aylin şu fotoğrafları bir değiştir ya, seni yansıtmıyor, fotolar olmamış, fotoları değiştir, yeni foto koy, çekim yaptır... vs vs onlarca şey söyledi Sevgili @Joker de bunları söyleyenlerden biriydi ve kırk kere söyleyip kırk birincide fotoğraflarımı zor da olsa çekmeyi başardı
Ellerine sağlık @Joker , çekim sırasında bana katlandığın için çok teşekkür ederim
Umarım yanısatabilmişizdir...
Efsane
bu fotoğrafları önceden koymuş olsaydın tercihlerim konusunda değişiklik yapabilirdim. herkesin değiştirmiş deme konusunda haklı olduğunu anlamışsındır umarım
Efsane
Yansıtmamış ama eskisinden çok daha iyi. Hiç bir fotoğraf senin güzelliğine güzellik katan o samimiyetini, içtenliğini, sıcaklığını yansıtamaz ki
Ah şimdi İstanbul ' da olmak vardı anasını satayımPüfür püfür bir vapurun yan tarafındaAh şu anda İstanbul 'da olmak vardı anasını satayımYeni Camide mısır atmak kuşlaraKöprüde balık ekmek yemek, dolmuşa hadi AylinAylin e gidelim demekVer elini Şişli ,ver elini istanbulŞu anda oralarda olmak vardı ya .Ah şimdi İstanbul ' da olmak vardı anasını satayımBoğazda köhne bir iskelenin yamacındaTabakta kavun peynirKadehte buz gibi rakıDilimde yarı acı yarı tatlı bir şarkıAh şu anda İstanbul ' da olmak vardı anasını satayım....Güzelliğiniz beni şair yaptı AylinAylin
Gayet davetkar pozlar çok alımlısınız Aylin hanım en kısa zamanda grşz umarım
Fotolar gercekten ates ediyor. Hepsi birbirinden guzel ic giciklayici ve hatta halkalidan sisliye gidip fileto kestirici
Hanımefendi Harika görünüyor,fotoğrafların Harika çıkması tabiki normal. Bu görsel şölen için sonsuz teşekkürle Sevgili AylinAylin. En kısa zamanda tanışıp, kaynaşmak dileğiyle.
Bu tutkuyla istanbul'a gelirim de Şişli tarafına uğrayacağım meşhul.Melike Demirağ'ın söylediği güzel bir istanbul şarkısı.Demedi demeyin siz Istanbula gelirsiniz bu tutkuyla @Ali Dayi Bey...
Ne güzel bir hanım hanımcık kendileri. En derine bir inip incelemek için vakit geldi.
Efsane
Teşekkürler CoolBlack , thinker , eagleboy , @eacaldes , kadikoylu ve abdullhgns44
Beğenilmesine sevindim hepinizi öperim
Şimdi burada topluca like edilenlerle birebir like edilenler arasında bir nüans var sanki !
Belliki ben gibi boş boş cilve yapanların arasına karışıverdi diğer forumdaşlarda.
Arkadaşlar özür dilerim sizlerinde bu yoruma girmenize sebep oldum. @kadiköylü abdullhgns thinker eagleboy escaldes .....
Şimdi burada topluca like edilenlerle birebir like edilenler arasında bir nüans var sanki !
Belliki ben gibi boş boş cilve yapanların arasına karışıverdi diğer forumdaşlarda.
Arkadaşlar özür dilerim sizlerinde bu yoruma girmenize sebep oldum. @kadiköylü abdullhgns thinker eagleboy escaldes .....
CoolBlack alınganlığa ne gerek?? Kısa kısa yazılmıştı ben de topluca teşekkür ettim, ayıp, günah, terbiyesizlik varsa özür dilerim! Sen de bilirsin ki -sohbetimiz olduğu için- insanları sever ve mubabbetimi sohbetimi asla esirgemem! Uzun yazan forumdaşların çoğuna da henüz yanıt verebilmiş değilim. Neyin alınganlığı anlamadım ya neyse... Asla bir art niyetim olmaz, olamaz ! Olduğunu düşünene de diyecek sözüm olmaz. Tekrar izah edeyim, kısa kısa yazınca ben de kısa kısa teşekkür ettim. Bu şekilde bir yorum çok ağır oldu. Yine de teşekkürler.
escaldes , thinker , eagleboy , abdullhgns kadikoylu de öyle düşünüyorsa ki çoğuyla da görüşmesek dahi sohbetim olmuştur (escaldes ve kadikoylu birebir de tanır) onlardan da özür dilerim lakin bunca mesaj arasında bunların olabilmesi çok olağan. Yorumunu cidden şaşkınlıkla okudum, sevgiler...
CoolBlack alınganlığa ne gerek?? Kısa kısa yazılmıştı ben de topluca teşekkür ettim, ayıp, günah, terbiyesizlik varsa özür dilerim! Sen de bilirsin ki -sohbetimiz olduğu için- insanları sever ve mubabbetimi sohbetimi asla esirgemem! Uzun yazan forumdaşların çoğuna da henüz yanıt verebilmiş değilim. Neyin alınganlığı anlamadım ya neyse... Asla bir art niyetim olmaz, olamaz ! Olduğunu düşünene de diyecek sözüm olmaz. Tekrar izah edeyim, kısa kısa yazınca ben de kısa kısa teşekkür ettim. Bu şekilde bir yorum çok ağır oldu. Yine de teşekkürler.
escaldes , thinker , eagleboy , abdullhgns kadikoylu de öyle düşünüyorsa ki çoğuyla da görüşmesek dahi sohbetim olmuştur (escaldes ve kadikoylu birebir de tanır) onlardan da özür dilerim lakin bunca mesaj arasında bunların olabilmesi çok olağan. Yorumunu cidden şaşkınlıkla okudum, sevgiler...
Benden yana sorun yok
benden yana bir sorun yok ama durduk yere niye ortamı geriyorsunuz onuda anlamış değilimŞimdi burada topluca like edilenlerle birebir like edilenler arasında bir nüans var sanki !
Arkadaşlar özür dilerim sizlerinde bu yoruma girmenize sebep oldum. @kadiköylü @abdullhgns @thinker @eagleboy @escaldes .....
Daha önceleri yapılmış olan görüşmelerde zihninde yer etmiş birisi vardır ve ondan aldığın hazzı bir başkasında bulamazsın mesela ama Aylin o tabuları yıkan kandının ta kendisidir...
bende öptüm çok minikSevgili @escaldes miniğim
Tabularını yıkabildiysem ne ala. Zevkler ve renkler tartışılmaz bilirsin ama damak tadını değiştirdiysem oy oyyy oyy derim İnce ruhlu minik öperim
Nabzimi yukselten kadin. Vurdun zaten 12den. Bunlarda tuz biber oldu simdi. Nasil goresim geldi tavsanimiiiiii
Ah şimdi İstanbul ' da olmak vardı anasını satayımPüfür püfür bir vapurun yan tarafındaAh şu anda İstanbul 'da olmak vardı anasını satayımYeni Camide mısır atmak kuşlaraKöprüde balık ekmek yemek, dolmuşa hadi AylinAylin e gidelim demekVer elini Şişli ,ver elini istanbulŞu anda oralarda olmak vardı ya .Ah şimdi İstanbul ' da olmak vardı anasını satayımBoğazda köhne bir iskelenin yamacındaTabakta kavun peynirKadehte buz gibi rakıDilimde yarı acı yarı tatlı bir şarkıAh şu anda İstanbul ' da olmak vardı anasını satayım....Güzelliğiniz beni şair yaptı AylinAylin
türk lokumu kıvamında fotoğraflar..
Demedi demeyin siz Istanbula gelirsiniz bu tutkuyla @Ali Dayi Bey...
Bradypus , yorumlarına yetişemiyorum vallahi ama ne mutlu bana ki bu harika yorumlara yetişemez haldeyim
O mutluluk ve onur bana ait efendim...
O mutluluk ve onur bana ait efendim...
O şımarıklık bana ait olmayacak ama Bradypus
Şı mar ma ya ca ğım çünkü biliyorum ki acizliklerle yaratılmış canlılar olarak geziniyoruz yer yüzü coğrafyasında...
Bradypus , haklısın. Önümüz, arkamız, sağımız solumuz sobe modunda yaşadığımız dünyada biraz şımarmanın tabii zararı yok ama yine de şımarmamak gerek ...Cumleye bakar misiniz? Muhakkak ama bi acizligimiz olcusunde sinirli bir kismini algimiz kadar yasayabiliyoruz zaten evrenin. Yani biraz simarmaktan kimseye zarar gelmez...
Cumleye bakar misiniz? Muhakkak ama bi acizligimiz olcusunde sinirli bir kismini algimiz kadar yasayabiliyoruz zaten evrenin. Yani biraz simarmaktan kimseye zarar gelmez...
Bradypus , haklısın. Önümüz, arkamız, sağımız solumuz sobe modunda yaşadığımız dünyada biraz şımarmanın tabii zararı yok ama yine de şımarmamak gerek ...
Bradypus, ikimiz bir araya gelince neler olacak merak içindeyim doğrusu Sen beni bul ama gözlerin açık olsun, ha çok istersen birlikte bağlarızKorebe oynamak gibi hayat bazen. Ama Ben seni bulurum gozum bagli da olsa
Bradypus, ikimiz bir araya gelince neler olacak merak içindeyim doğrusu Sen beni bul ama gözlerin açık olsun, ha çok istersen birlikte bağlarız
Hayat körebe oynamak gibi bir de yakartop gibi aslında, ortadasın ve birileri ha bire seni vurmaya çalışıyor...
Bradypus , göz bağlama filan derken sanal fanteziye dönecek olay En kısa zamanda diyelimBen de cok merak ediyorum. Paylasicaz zaten burdan bir kismini...
Gozleri baglama fikri kulaga hos geliyor. Neden olmasin ki?
Sen hizli ve cevik bir hatunsun, sana kolay kolay deni getirememezler topu yakmak icin
Bradypus , göz bağlama filan derken sanal fanteziye dönecek olay En kısa zamanda diyelim
Yok yok sanala hacet yok
Tabii, gerçek bir dokunuş her zaman en iyisi
Sadece 1 dokunus mu?
Seninle de açıkça paylaştığım gibi cilve benim işim...
Yoksa sitem edip alınganlık yapmak hiççççç bana göre değil....
Neyse tanıştıkça daha iyi anlayacaksın. Bu aralar pek giremediğimden ancak cevap verebildim.
Seninle de açıkça paylaştığım gibi cilve benim işim...
Yoksa sitem edip alınganlık yapmak hiççççç bana göre değil....
Neyse tanıştıkça daha iyi anlayacaksın. Bu aralar pek giremediğimden ancak cevap verebildim.
Cilveni sevsinler Alınganlık etme de aman gözünü seveyim
Öperimmm
Asıl soru şu.Her fotorafta bukadar doğal olmayı nasıl başarıyorsunuz ?
Muhteşem
Yeni bir fotoğraf serisi vakti gelmedi mi? @AylinAylin hanım
Bizler sabırsızlıkla bekliyoruz
Asıl soru şu.Her fotorafta bukadar doğal olmayı nasıl başarıyorsunuz ?
Kopyala yapıştır olcak ama,sanirim doğallık böyle bişeypoz verme beceriksizliğime borçluyum galiba sevgili @Guney01
Seksilik Nirvana olmuş doggy desek ya
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!