Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeni Evimde Foto Çekme Girişimlerim 😅

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yok bu iş böyle olmayacak. Biz fotoğraf teşkilatımızı alıp senin evde kamp kuralım. Böyle bir güzelliğin heba olmasına gönlüm razı gelmiyor

PS. Gönül ne kahve ister ne kahve hane gönül başka bişi ister fotoğraf bahane

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🧿🧿🧿🧿🧿

9 May 2020
49
32
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çeke çeke öğreniyorsunuz.İlerideki çekilecek fotoğraflar için olumlu olarak vaat eden bir fotoğraf olmuş 😀

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
yok bu iş böyle olmayacak. Biz fotoğraf teşkilatımızı alıp senin evde kamp kuralım. Böyle bir güzelliğin heba olmasına gönlüm razı gelmiyor

PS. Gönül ne kahve ister ne kahve hane gönül başka bişi ister fotoğraf bahane

Teşkilat filan hak getire, bende poz verme yeteneği yok.😅 Hayır aslında geometrim filan da çok iyiydi sayısal kökenli biri olarak ama neden böyle oluyor anlamıyorum.🤣 Beceriksizlik zor zanaat, ben en iyisi yazayım ve sevişeyim, foto çekme işi bana uymuyor.🤣

Kahve de yapamıyorum.🤣🤣🤣 Bir tek lak lak , yazmak ve sevişmek kısmı kalıyor geriye zaten.🤣🤣🤣

Mkg

18 May 2020
77
60
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çektiğiniz fotoğraflar endamınızı saklamak için çabalıyor, fotoğraflarınız size ihanet ediyor. Fazlasıyla muhteşem bir güzellik 🌹

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşkilat filan hak getire, bende poz verme yeteneği yok.😅 Hayır aslında geometrim filan da çok iyiydi sayısal kökenli biri olarak ama neden böyle oluyor anlamıyorum.🤣 Beceriksizlik zor zanaat, ben en iyisi yazayım ve sevişeyim, foto çekme işi bana uymuyor.🤣

Kahve de yapamıyorum.🤣🤣🤣 Bir tek lak lak , yazmak ve sevişmek kısmı kalıyor geriye zaten.🤣🤣🤣
başa ne gelirse çekiciiiz

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Çeke çeke öğreniyorsunuz.İlerideki çekilecek fotoğraflar için olumlu olarak vaat eden bir fotoğraf olmuş 😀

Hiç umut vermiyorum bence. 😅 Ne yapalım, beni seven de böyle seviyor ama deyip kendimi teselli ediyorum @Fakerwasthat 😁 Teşekkürler yine de umut verici yorumun için.🙏

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Hadi bakalııım, kahve beklentimiz yalan oldu :D Neyse ki fotoğraf diğer konularda heyecan verici.

😂😂😂 Türk kahvem rezildir 😂😂🙈 ama sana filtre filan ya da ne bileyim nescafe ikram edeyim. 😅 Gerçi ben genelde daha başka ikramlarda bulunduğumdan kahve talebi az olunca rezilliğim ortaya çıkmıyor. 😂

Foto konusuna hiç girmeyeyim, magmaya doğru yolluyorum kendimi. 😂😂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
muhteşemsiniz harikasınız müthişsiniz mükemmelsiniz enfessiniz süpersiniz aylin hanımcım

Ve AylinAylin uzqya doğru yol alır. Yok yahu, kusurları olan, muhteşemlikten ırak bir görselliğe sahibim ama teşekkıürler.🙏😘

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Vallahi nazar boncukluk bir şey yok, keşke olsa ama teşekkürler sevgili @yasakelma80 😘
var var :)))
inci denizin altında ve istiridyenin içinde olur onu da zaten bilen bilir :))
ama inci cıkınca dışarı da herkes görür ve fark eder bu da çıkmış hali sanırım

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Foto olmasa da olur be Aylin..Kalbini sevdim ben senin😘

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
676
434
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O filerle buluşmak istiyorum
Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun

IAMX Çevrimdışı
27 Mar 2020
158
179
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Böylesi girişimci ruhları sevelim, koruyalım, girişimleri belli kalkışmalarla destekleyelim :D girişimciler ekonomimiz için önemli :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bence sen poz vermeye çalışma, vermemeye çalış. Belki o zaman daha farklı olur 😂😂😂

Mantıklı ama o da bende işe yaramıyor. Hepsi aslında Murphy kanununlarının suçu ( Herhangi bir şeyin olma olasılığı, arzu edilirliğiyle ters orantılıdır ) , ben her zamanki gibi masumum 😅 😅

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
var var :)))
inci denizin altında ve istiridyenin içinde olur onu da zaten bilen bilir :))
ama inci cıkınca dışarı da herkes görür ve fark eder bu da çıkmış hali sanırım

Aman aman aman, bugün iltifatlar denizinde yüzüyorum, umarım şımarmam. Teşekkürler @yasakelma 😘

İnci miyiz, yoksa bir taş parçası mı bilinmez lakin her şeyin bir seveni elbet var.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Foto olmasa da olur be Aylin..Kalbini sevdim ben senin😘

Yılmaz Erdoğan'ın şu dizeleri geldi aklıma :

"" Kalbim, bir etten organ sadece
Kalbim yüreğim olur , sen gelince... ""

Ye! 😅😅😅

Neyse, ben de poz veremeyişimle anılayım ya ne olacak değil mi? Seven, bir şekilde seviyor. 🤗🤗

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ye! 😅😅😅

Neyse, ben de poz veremeyişimle anılayım ya ne olacak değil mi? Seven, bir şekilde seviyor. 🤗🤗
bir şekilde seviyordan ziyade her halinizden seviyoruz aylin hanım

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ye! 😅😅😅

Çok güzeldi bu👍Yüreğine konmaya gelicem o zaman💞❤️💞❤️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Arkada ki "çelik kapı" çok derin mesaj içeriyor @AylinAylin hanım.:devilish:
Yeni görev ataması gelmiş anlaşılan bana :) Foto güzel bence ama dilerseniz bir de fotoğrafçınız olurum "katalog" çekimi yaparız sayın Eliza pardon @AylinAylin hanımcım.😜

İmza: Buckingham Sarayı Kapı Ağası IAMX
💂‍♂️

Elizabeth yoooook, Elizabeth yoook!! 😡 Kataloğu çekeceğin kişi bensem sana allahtan rahmet, kederli ailene baş sağlığı... 😅 ( tövbeeee ) Görev bilincine hayran kaldım bu arada. 😂😂😘

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bunun üstünde çalışıp geliştirmeye ne dersin) :) Hemde haftaya yaniii... Sevgili şeker kız Candy :)

Poz verme konusundaki gelişimsizliğime rağmen denemek istersen neden olmasın sevgili @MasterChef . 🤗🤗 Haftaya mı? Ooo, haberleşelim o halde. Şeker kız Candy? Çoook severim kendisini.😍

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Böylesi girişimci ruhları sevelim, koruyalım, girişimleri belli kalkışmalarla destekleyelim :D girişimciler ekonomimiz için önemli :D

O, o, oo, o o o o, o o oo oo😋😋 @Karkelo oooo🤗🤗 Aman efenim sizi buralarda görmek ne büyük lütuf. Daha dün, 7 numaralı tişörtümle Şişli sokaklarında gezinirken bolca seni yad ettim. Tez zamanda harp meydanında denk gelmek üzere. 😈🙋‍♀️

Girişimcilik için de ders mers bir şey mi alsam ya? Beceriksizlikten batacağım. 😅😅

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Yoğunluk beni benden alıyor seni sana bırakmıyor o derece yoğunum yoksa geleceğim ama naparsın işte. Tshirt iyiyse ne güzel yakın zamanda yırtalım :devilish:

bu arada ben ders konusunda uygulamalı bilimlerden yanayım çok daha akılda kalıcı oluyo :D

Sn. @kadikoylu mangal mesajınıza ilişkin sol açık iletinizi geç olsa da gördüm tozunu attırırdım vallahi en yakın zamanda diyelim biz.

O, o, oo, o o o o, o o oo oo😋😋 @Karkelo oooo🤗🤗 Aman efenim sizi buralarda görmek ne büyük lütuf. Daha dün, 7 numaralı tişörtümle Şişli sokaklarında gezinirken bolca seni yad ettim. Tez zamanda harp meydanında denk gelmek üzere. 😈🙋‍♀️

Girişimcilik için de ders mers bir şey mi alsam ya? Beceriksizlikten batacağım. 😅😅

Clairvoyant78

Normal Üye
21 Ara 2018
37
20
Aylin hanım kendinize haksızlık etmeyin. Gayet başarılı bir görsel sunum olmuş. Bu endamı yerinde görmenin zamanı gelmiş çoktan. Şimdi zamanlaması. Haberleşeceğiz☺️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
bir şekilde seviyordan ziyade her halinizden seviyoruz aylin hanım

Eyvallah sevgili @HERDİF24.🙋‍♀️ Ben biliyorum, sevenimiz kadar , belki sevenimizden daha çok sevmeyenimiz var tarzımızdan dolayı ama canları sağ olsun, ben kendi halimde takılıyorum, sevmeseler de düşmanım değiller, hepsine selam olsun.
Şu da bu sabahın şarkısı olsun hadi. 😂🙋‍♀️

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Yoğunluk beni benden alıyor seni sana bırakmıyor o derece yoğunum yoksa geleceğim ama naparsın işte. Tshirt iyiyse ne güzel yakın zamanda yırtalım :devilish:

bu arada ben ders konusunda uygulamalı bilimlerden yanayım çok daha akılda kalıcı oluyo :D

Sn. @kadikoylu mangal mesajınıza ilişkin sol açık iletinizi geç olsa da gördüm tozunu attırırdım vallahi en yakın zamanda diyelim biz.

Hayatta yırttırtmam tişörtümü!!! 😡 Kan çıkar bak! Ben sana daha makul bir şey yırttırırım, gönlün olsun! 😅 ( Etek metek, çorap vs. )
Yoğunluğunu tahmin edebiliyorum, bir ara ben de öyleydim de ondan kaçtım zaten.😅
Uygulamalı anlatım için bir cuma olur, cumartesi oluuuur ( fakat bu hafta değil valla o 😅 ) bir ders programı yaparız. 😈😈😈

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Aylin hanım kendinize haksızlık etmeyin. Gayet başarılı bir görsel sunum olmuş. Bu endamı yerinde görmenin zamanı gelmiş çoktan. Şimdi zamanlaması. Haberleşeceğiz☺

Bir türlü denk gelemedik sevgili @Clairvoyant78 ama sanırım azminin sonu zafere gidecek. Tez zamanda denk gelebilmek dileğiyle...🙏

Bu arada , hoş yorumun için de ayrıca teşekkürler.😋

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bilgi&kültür birikiminize hayran kaldım şu forumda geçirdiğim kısacık süre içerisinde. Bir gün karşınızda sizi uzun uzun dinlemek dileğiyle 🌹

Çoook teşekkür ederim, cidden utandım. 🙈 Denk gelebilmek dileğiyle... 🙏

• Beğen
Tepkiler: Mkg
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aman aman aman, bugün iltifatlar denizinde yüzüyorum, umarım şımarmam. Teşekkürler @yasakelma 😘

İnci miyiz, yoksa bir taş parçası mı bilinmez lakin her şeyin bir seveni elbet var.
muhakkak her şeyin bir seveni vardır :)
insan güzeli sevmez sevdiğini güzel bulur
sizinle daha tanışamadım ama paylaşımlarınızdan daha tanımadan sevmeye başladım tanısam ne olur bilinmez :)
saygılar

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
en kısa sürede ziyaret edeceğim seni sen foto veremesende senin gölün gerçekten çok iyi kib

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
muhakkak her şeyin bir seveni vardır :)
insan güzeli sevmez sevdiğini güzel bulur
sizinle daha tanışamadım ama paylaşımlarınızdan daha tanımadan sevmeye başladım tanısam ne olur bilinmez :)
saygılar

Çok naziksin sevgili @yasakelma80. 🙏 Bu arada her şeyin bir seveni vardır lafına sonuna dek inanıyorum, HER KÖR SATICININ, BİR KÖR ALICISI... Derler ya.😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Dizleri öne doğru büküp, basen şeklinin muazzamlığını öne çıkartmak. İyi ki de poz veremiyormuş!!! yoksa yandı ortalık yandıııııııı.

Nezaketin dibi, moral olsun diye dediğinin farkındayım çünkü cidden olmuyor. 😆😆

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
İlgisi yok nezaketle, yönetim bile sizin kapak fotonuz yaptı. Gelen yorumlarda gayet olumlu. Az çok nezaket bilirim ama yalan çok az ve gerektiğinde konuşurum; fotonuzla ilgili yalana gerek yok. Sizi tekrar burada görmek çok güzel, incelmeden görüşme talebinde bulunurum umarım.

Çok teşekkür ederim, balık halimin şirin bulunacağını ummamıştım.🙈 Denk gelebilmek dileğiyle diyeyim. Bu arada, aşk olsun, yalan demedim. Poz veremiyorum ya... 🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Şirin değil çekici buldum, hormon hikayesi. Forumun en iyi referanslı kadınına umarım; görüşmeye başlayacağım, 10 gün sonra ulaşabilirim.

Vavvv! Vaaav! Vaaav! 🙈🙈🙈 Hormonlar ahhh! ☺ ( Özel ilgi alanımdır. 🤭 ) Forumun en iyi referanslı kısmı için de estağfurullah efenim, nice destanlar var...

Merak ettiklerimdensiniz, umarım denk gelebiliriz. 🙏

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar