- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aman allahım muazzam güzellik aylinVeremiyorum, poz veremiyoruuuum! Çekemiyorum, çekemiyorum, foto çekemiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 46831
yok bu iş böyle olmayacak. Biz fotoğraf teşkilatımızı alıp senin evde kamp kuralım. Böyle bir güzelliğin heba olmasına gönlüm razı gelmiyor
PS. Gönül ne kahve ister ne kahve hane gönül başka bişi ister fotoğraf bahane
bacaklarını biraz açsaymışsın olucakmış aslında...
aman allahım muazzam güzellik aylin
muhteşemsiniz harikasınız müthişsiniz mükemmelsiniz enfessiniz süpersiniz aylin hanımcımÇok naziksin sevgilib@HERDİF24 ama muazzam fazla, belki ehh.
başa ne gelirse çekiciiizTeşkilat filan hak getire, bende poz verme yeteneği yok. Hayır aslında geometrim filan da çok iyiydi sayısal kökenli biri olarak ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Beceriksizlik zor zanaat, ben en iyisi yazayım ve sevişeyim, foto çekme işi bana uymuyor.
Kahve de yapamıyorum. Bir tek lak lak , yazmak ve sevişmek kısmı kalıyor geriye zaten.
Sen yorulma, bilen biri çeksin, sen de uzanıp keyfine bak bence
Çeke çeke öğreniyorsunuz.İlerideki çekilecek fotoğraflar için olumlu olarak vaat eden bir fotoğraf olmuş
Bence sen poz vermeye çalışma, vermemeye çalış. Belki o zaman daha farklı olurVeremiyorum, poz veremiyoruuuum! Çekemiyorum, çekemiyorum, foto çekemiyorum.
Hadi bakalııım, kahve beklentimiz yalan oldu Neyse ki fotoğraf diğer konularda heyecan verici.
muhteşemsiniz harikasınız müthişsiniz mükemmelsiniz enfessiniz süpersiniz aylin hanımcım
Olur mu öyle her manada ateş ediyorsunuz görmek isteyeneAteş seviyorum da YATAKTA. Fotolarım hiç ateş edemiyor, beceriksizlik işte.
Çektiğiniz fotoğraflar endamınızı saklamak için çabalıyor, fotoğraflarınız size ihanet ediyor. Fazlasıyla muhteşem bir güzellik
Muhteşem yakışmış.
var var ))Vallahi nazar boncukluk bir şey yok, keşke olsa ama teşekkürler sevgili @yasakelma80
Maalesef, henüz o şerefe nail olabilmiş değilim.Çok naziksiniz @Mkg, tanışıyor muyduk?
misafirin olsaydım güzel foto çekerdim.sabret hemşerimVeremiyorum, poz veremiyoruuuum! Çekemiyorum, çekemiyorum, foto çekemiyorum.
Arkada ki "çelik kapı" çok derin mesaj içeriyor @AylinAylin hanım.Veremiyorum, poz veremiyoruuuum! Çekemiyorum, çekemiyorum, foto çekemiyorum.
Bunun üstünde çalışıp geliştirmeye ne dersin) Hemde haftaya yaniii... Sevgili şeker kız CandyVeremiyorum, poz veremiyoruuuum! Çekemiyorum, çekemiyorum, foto çekemiyorum.
başa ne gelirse çekiciiiz
Bence sen poz vermeye çalışma, vermemeye çalış. Belki o zaman daha farklı olur
Olur mu öyle her manada ateş ediyorsunuz görmek isteyene
var var ))
inci denizin altında ve istiridyenin içinde olur onu da zaten bilen bilir )
ama inci cıkınca dışarı da herkes görür ve fark eder bu da çıkmış hali sanırım
misafirin olsaydım güzel foto çekerdim.sabret hemşerim
Foto olmasa da olur be Aylin..Kalbini sevdim ben senin
bir şekilde seviyordan ziyade her halinizden seviyoruz aylin hanımYılmaz Erdoğan'ın şu dizeleri geldi aklıma :
"" Kalbim, bir etten organ sadece
Kalbim yüreğim olur , sen gelince... ""
Ye!
Neyse, ben de poz veremeyişimle anılayım ya ne olacak değil mi? Seven, bir şekilde seviyor.
Çok güzeldi buYüreğine konmaya gelicem o zamanYılmaz Erdoğan'ın şu dizeleri geldi aklıma :
"" Kalbim, bir etten organ sadece
Kalbim yüreğim olur , sen gelince... ""
Ye!
Neyse, ben de poz veremeyişimle anılayım ya ne olacak değil mi? Seven, bir şekilde seviyor.
O filerle buluşmak istiyorum
Eviniz hayırlı olsun güle güle oturun
Arkada ki "çelik kapı" çok derin mesaj içeriyor @AylinAylin hanım.
Yeni görev ataması gelmiş anlaşılan bana Foto güzel bence ama dilerseniz bir de fotoğrafçınız olurum "katalog" çekimi yaparız sayın Eliza pardon @AylinAylin hanımcım.
İmza: Buckingham Sarayı Kapı Ağası IAMX
bence girişimler baya başarılı
Bunun üstünde çalışıp geliştirmeye ne dersin) Hemde haftaya yaniii... Sevgili şeker kız Candy
Vucut çorabı uniforma gibi olmuş. Çok yeni ve kullanılmamış gözüküyor.
Fırsat olsa bi parçalasam daha güzel pozlar çıkartırız
Böylesi girişimci ruhları sevelim, koruyalım, girişimleri belli kalkışmalarla destekleyelim girişimciler ekonomimiz için önemli
O, o, oo, o o o o, o o oo oo @Karkelo oooo Aman efenim sizi buralarda görmek ne büyük lütuf. Daha dün, 7 numaralı tişörtümle Şişli sokaklarında gezinirken bolca seni yad ettim. Tez zamanda harp meydanında denk gelmek üzere.
Girişimcilik için de ders mers bir şey mi alsam ya? Beceriksizlikten batacağım.
Bilgi&kültür birikiminize hayran kaldım şu forumda geçirdiğim kısacık süre içerisinde. Bir gün karşınızda sizi uzun uzun dinlemek dileğiyleEstağfurullah... Tekrar çok naziksin @Mkg ...
bir şekilde seviyordan ziyade her halinizden seviyoruz aylin hanım
İdris hep cehennemde zaten yanıyor bi söndürüver ateşini hiç doymamış bilesin
Çok güzeldi buYüreğine konmaya gelicem o zaman❤❤
Bilge hatun , güzel hatun.
Bu aralar gudubetlikte rakip tanimiyorum. Hal boyle olunca vuslat uzak gibi
Yoğunluk beni benden alıyor seni sana bırakmıyor o derece yoğunum yoksa geleceğim ama naparsın işte. Tshirt iyiyse ne güzel yakın zamanda yırtalım
bu arada ben ders konusunda uygulamalı bilimlerden yanayım çok daha akılda kalıcı oluyo
Sn. @kadikoylu mangal mesajınıza ilişkin sol açık iletinizi geç olsa da gördüm tozunu attırırdım vallahi en yakın zamanda diyelim biz.
Aylin hanım kendinize haksızlık etmeyin. Gayet başarılı bir görsel sunum olmuş. Bu endamı yerinde görmenin zamanı gelmiş çoktan. Şimdi zamanlaması. Haberleşeceğiz☺
Bilgi&kültür birikiminize hayran kaldım şu forumda geçirdiğim kısacık süre içerisinde. Bir gün karşınızda sizi uzun uzun dinlemek dileğiyle
muhakkak her şeyin bir seveni vardırAman aman aman, bugün iltifatlar denizinde yüzüyorum, umarım şımarmam. Teşekkürler @yasakelma
İnci miyiz, yoksa bir taş parçası mı bilinmez lakin her şeyin bir seveni elbet var.
İstemek başarmanın yarısıdır bilirsinSeninle ben zamansal yönden çok tersiz ama, kısmet... Elbet bir gün!
muhakkak her şeyin bir seveni vardır
insan güzeli sevmez sevdiğini güzel bulur
sizinle daha tanışamadım ama paylaşımlarınızdan daha tanımadan sevmeye başladım tanısam ne olur bilinmez
saygılar
İstemek başarmanın yarısıdır bilirsin☺
Halatla (️)çekiyorum o günüHaklısın. Vakitlerimizin uyuştuğu bir gün gelecek elbet.
Dizleri öne doğru büküp, basen şeklinin muazzamlığını öne çıkartmak. İyi ki de poz veremiyormuş!!! yoksa yandı ortalık yandıııııııı.
en kısa sürede ziyaret edeceğim seni sen foto veremesende senin gölün gerçekten çok iyi kib
öylesin kesinlikleSevgili @m2016 cığım, kısmet. Denk gelebildiģimiz bir zaman seve seve.
Gönlüme güzel denmiş ya, fotolarıma denmese de olur.
Halatla ()çekiyorum o günü
Onun için iple değil,halatla öekiyorum ya bebeğimFazla çekiştirme de kopmasin. ELBET BİR GÜN
İlgisi yok nezaketle, yönetim bile sizin kapak fotonuz yaptı. Gelen yorumlarda gayet olumlu. Az çok nezaket bilirim ama yalan çok az ve gerektiğinde konuşurum; fotonuzla ilgili yalana gerek yok. Sizi tekrar burada görmek çok güzel, incelmeden görüşme talebinde bulunurum umarım.
Ben seni çok beğeniyorum. Nokta
Seni de :*Teşekkürler sevgili @occaner , seni forumda görmek güzel...
öylesin kesinlikle
Amanın..
Onun için iple değil,halatla öekiyorum ya bebeğim
Senin yüzünden hep bu çektiklerimSendeki bu meraka halat malat dayanmaz gibi ama...
Şirin değil çekici buldum, hormon hikayesi. Forumun en iyi referanslı kadınına umarım; görüşmeye başlayacağım, 10 gün sonra ulaşabilirim.
Balığı severek yerim
Senin yüzünden hep bu çektiklerim
Seni de :*
Hadi bakalımSardı bi heyecanŞekerim, kısa zaman sonra bir haber alacaksın; temmuzdaki son piyango bu. Sonra Ağustos başında bir kaçıp 15 gün arazi olacağım...
Hadi bakalımSardı bi heyecan
Umarım sakinliğin bana da yansırYahu bir dur, daha ne heyecanı hemen.
Umarım sakinliğin bana da yansır☺
O bir yere kadarlık kısmı önemli zatenOndan sonra,tut beni tutabilirsenAhahaha bana sakin mi dedin sen? Benim sakinliğim bir yere kadar, referanslarda dikkatini çekmiş olmalı.
O bir yere kadarlık kısmı önemli zatenOndan sonra,tut beni tutabilirsen
Ahahah, hiç tutmaya niyetim yok şekerim Atıl kurt! Katıl Kurt!
Korkma!Acıtmayacak zatenAhaha, eyy yırtıcı kuş; senden korkacak değiliz!
Korkma!Acıtmayacak zaten
Denk gelebildigimize göre aksam tus takimlariyla ve kötü edebiyatimla bir güzeli anlatmaliyim
Korkudan, üşümüş minik bir kuş gibi titriyorum.
[/QUOTE
Ben ısıtırım seni avuçlarımda minik kuşum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!