Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yeni Elifzede

Jesscesur

Normal Üye
20 Eyl 2017
5
29
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba
2 yıldır ara ara takip ettiğim forumda yeni yeni aktif olmaya başladım. Bu 2 yıllık süreç içerisinde hep Elif Hanım aklımdaydı. Sonunda geçtiğimiz pazartesi için kendisinden randevu istedim ve cumartesi kabul olan talebimle beraber pazartesi heyecanını yaşamaya başladım. Saat 12 deki randevumuza oraları bilmeyen biri olarak 20dk kadar geç kaldım. Evi çok merkezi bir yerde, çok fazla da otopark var ancak oraları bilmiyorsanız biraz erken hareket etmekte fayda var.
Benim bu gecikmeme Elif Hanım anlayış gösterdi sağolsun.
Çok güler yüzlü çok sempatik çoooook güzel çokçooooooookkk seksi bir hatun. Karşılaması, ağırlaması, ikramları, temizliği, düzeni, uğurlaması falzasıyla iyi. Duşu banyosu herşeyi tertemiz. Sohbeti tatlı gülüşü endamı..
Yatak tarafını gerçekten yaşamak gerek. Yatakta müthiş bir hatun yatıyor beyler, o anı sizinle beraber zevk alarak yaşıyor ve sizi zevkten zevke koşturuyor. İsteklerinize hayır demiyor aksine talepleri oluyor. Ben bu durumu çok sevdim. Konuşmaları yaptıkları yaptırdıkları.....

Ben tekrar Elif hanımı ziyaret edeceğim tabiki. Zaten duvardaki saate pil götürmem gerek :)

1 saatlik görüşme için teşekkür ederim, büyük zevkti.
Elifzede olmak çoooook zevkli.

Gri_ Çevrimdışı
12 Ara 2021
342
675
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba
2 yıldır ara ara takip ettiğim forumda yeni yeni aktif olmaya başladım. Bu 2 yıllık süreç içerisinde hep Elif Hanım aklımdaydı. Sonunda geçtiğimiz pazartesi için kendisinden randevu istedim ve cumartesi kabul olan talebimle beraber pazartesi heyecanını yaşamaya başladım. Saat 12 deki randevumuza oraları bilmeyen biri olarak 20dk kadar geç kaldım. Evi çok merkezi bir yerde, çok fazla da otopark var ancak oraları bilmiyorsanız biraz erken hareket etmekte fayda var.
Çok güler yüzlü çok sempatik çoooook güzel çokçooooooookkk seksi bir hatun. Karşılaması, ağırlaması, ikramları, temizliği, düzeni, uğurlaması falzasıyla iyi. Duşu banyosu herşeyi tertemiz. Sohbeti tatlı gülüşü endamı..
Yatak tarafını gerçekten yaşamak gerek. Yatakta müthiş bir hatun yatıyor beyler, o anı sizinle beraber zevk alarak yaşıyor ve sizi zevkten zevke koşturuyor. İsteklerinize hayır demiyor aksine talepleri oluyor. Ben bu durumu çok sevdim. Konuşmaları yaptıkları yaptırdıkları.....

Ben tekrar Elif hanımı ziyaret edeceğim tabiki. Zaten duvardaki saate pil götürmem gerek :)

Paylaşım için teşekkurler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
697
5,491
Merhaba

"...Çok güler yüzlü çok sempatik çoooook güzel çokçooooooookkk seksi bir hatun. ..."

Duvardaki saatin pilini taktım. Pil getirirsen artık 6 ay sonra takarım. Cok tesekkurler.

IMG-20200816-WA0041.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar