Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yatakta ZEYNA var🔥

5 Haz 2019
398
757
Bugün yine Gamze’yle efsane bir buluşma gerçekleştirdim.Bu 3. buluşma oldu. Yine anlatılmaz yaşanır bir Gamze vardı karşımda.
İstekli,arzulu ve yatakta tam bir savaçı vardı.Bugün benim için gerçekten savaştı😊.Sağlığınızdan şüphesi olan dikkat etsin Gamze’ye dayanmak zor.Bir dahakine çıtayı yükselmeyi düşüyorum 😊 Eylül & @Gamze duo nasıl olur merak ediyorum. Tabi onun için önce check up yaptırmak lazım😊😊

15 Kas 2009
3
-2,453
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:) Emeğinize ve belinize sağlık. Duo paylaşımını bekliyoruz ;)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler; duo candır, hele ki bu ikiliyle tam bir heyecandır... ;)

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bugün yine Gamze’yle efsane bir buluşma gerçekleştirdim.Bu 3. buluşma oldu. Yine anlatılmaz yaşanır bir Gamze vardı karşımda.
İstekli,arzulu ve yatakta tam bir savaçı vardı.Bugün benim için gerçekten savaştı😊.Sağlığınızdan şüphesi olan dikkat etsin Gamze’ye dayanmak zor.Bir dahakine çıtayı yükselmeyi düşüyorum 😊 Eylül & @Gamze duo nasıl olur merak ediyorum. Tabi onun için önce check up yaptırmak lazım😊😊
Yine böyle güzel paylaşım ve başlıkla beni utandırdın😘🤩🤩seni geç tanıdım ama iyiki de tanımışım😘😘🤩🤩bu kadar kısa sürede beni 3. kez ziyarete gelmen beni çok mutlu etti,🙈🙈🙈🙈🙈umarım daha nicd uzun süreli keyifli görüşmelerimiz olur😘😘😘😘
Yine güzel anlatımın ve anlamlı başlıgın ile beni utandırdın😘😘😘seninle geç tanıştık ama iyiki de seni tanımışım😋😋seninle bu 3.görüşemiz her seferinde seninle olmak bana keyif verdi umarım sende keyif almışsındır ve mutlu olmuşsundur🤩🤩🤩 daha nice görüşmelerimiz olur umarım🐵🐵🐵 çok öpüyorum seni😊😊😊ayrıca süprizin içinde tşk ederim,☺☺☺çok nazik ve kibarsın @Runaway 🙈🙈🙈🙈

5 Haz 2019
398
757
Bende iyiki seni tanımışım daha çok görüşmemiz olcak 😘 o dudaklardan ayrılmak zor.ilgin,alakan ve hoş sobetin için teşekkür ederim bal dudak 😘😘

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bende iyiki seni tanımışım daha çok görüşmemiz olcak 😘 o dudaklardan ayrılmak zor.ilgin,alakan ve hoş sobetin için teşekkür ederim bal dudak 😘😘
Ben tşk ederim cnm ,🤩🤩bende iyiki seni tanımışım😘😘😘

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
@Gamze hanım bir tanedir agzınıza kaleminize saglık paylaşım için tşk ederiz😊bende kendisinden bugün randevumu kopardım ayaklarım yerden kesiliyor onu gördügümde 😊

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Yine böyle güzel paylaşım ve başlıkla beni utandırdın😘🤩🤩seni geç tanıdım ama iyiki de tanımışım😘😘🤩🤩bu kadar kısa sürede beni 3. kez ziyarete gelmen beni çok mutlu etti,🙈🙈🙈🙈🙈umarım daha nicd uzun süreli keyifli görüşmelerimiz olur😘😘😘😘

Yine güzel anlatımın ve anlamlı başlıgın ile beni utandırdın😘😘😘seninle geç tanıştık ama iyiki de seni tanımışım😋😋seninle bu 3.görüşemiz her seferinde seninle olmak bana keyif verdi umarım sende keyif almışsındır ve mutlu olmuşsundur🤩🤩🤩 daha nice görüşmelerimiz olur umarım🐵🐵🐵 çok öpüyorum seni😊😊😊ayrıca süprizin içinde tşk ederim,☺☺☺çok nazik ve kibarsın @Runaway 🙈🙈🙈🙈
🥰🥰🥰

istnbl34 Çevrimdışı
16 Ara 2019
29
34
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O BİR EFSANE @Gamze BUNU YAŞAMAYAN BİLEMEZ

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar