Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yasmin ve Sara İle Duo

ccaballos

Normal Üye
11 Eki 2017
5
28
Cinsiyetiniz nedir?
İşten güç, araya giren bayram tatilinde işin gücün aksaması ve dönüşte her şeyin iyice çorbaya dönmesiyle balataları sıyırmışken akıl sağlığımın son kalan kırıntılarını koruyabilmek için bir görüşme yapmanın şart olduğuna karar verdim. Ardından Yasmin'e mesaj atıp durumu ilettim ve dedim ki devamlı birileriyle toplanıyoruz, seninle de bir toplantı yapalım. Yasmin "Senin durumun kötü, duolu bir toplantı yaparsak senin kafanı ancak toplarız" diye gazı verdi mi... Kendimi bir iki gün sonra elde viski, Sara ile Yasmin'in kapısında buluverdim.

Sara ile ilk geldiğinde görüşmüştük. Aradan geçen zamanda bu kıza ne olduysa çok fena olmuş. Yerinde duramıyor. Yasmin zaten bildiğiniz gibi. Daha oturup doğru düzgün hoşbeş edemeden Sara'nın tacizleri sonrası kendimi içerde yatakta buldum ve olanlar oldu. Ama ne oldu... doğrusu bu kadarını beklemiyordum. Bastıran çöl sıcaklarının etkisiyle de kan ter içinde nefes nefese ilk turu bitirdik. Beynime bir süre oksijen iletilmediği için iş güç stres falan hiçbir şey kalmadı, dövülmüş Maraş dondurması kıvamındayım. Nefis.

Sonrasında oturup viskimizi içerken hoş beş faslına geçtik. Ama mümkün mü? Sara ben Yasmin ile konuşurken masaj ile başladı, ben iyice gevşeyip yayılma moduna geçecekken tacizlere başladı. Kadehteki içki bitene kadar beklemesi için ikna etmeye çalıştık ama sonunda kendimi yine kolumdan tutulmuş odaya götürülürken buldum. Yasmin araya biraz girip "Hoop duo yapıyoruz hoop" dese de Sara aldı sazı eline, o yatak kırılmadan sevişmeyi nasıl bitirdik, ben nasıl kalp krizi geçirmedim, bu kıza ne olmuş böyle diyerek ikinci seansı bitirdik. Sara'ya kalsa daha da giderdik de benim bu tempoda devam edebilmem için spor yapmam lazım, pandemiden beri spor yapmayıp yatmanın bedelini ödedim. Muhteşem rodeocu cowgirl Sara'ya da bir kovboy şapkası bulup hediye etmek şart :)

Sonrasında işle ilgili telefonlar devamlı gelmeye ve cep telefonu denen o melun icat devamlı zzzzzt zzzzzt diye kendini hissettirmeye başlayınca ayrılma vakti geldi. Arabaya yürürken bile elimdeki çalan telefondaki sorunlardan ziyade "Ne yaşadım lan ben? Rüya mıydı?" diye düşünüyordum.

Gidin sevişin birader, duo güzel şey, kovboyculuk daha güzel şey, daha ne diyeyim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar