Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaşamanız lazim

kızılsakal Çevrimdışı

kızılsakal

Normal Üye
30 Ağu 2020
41
75
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda yeniyim Anadolu yakasında bütün hanımefendileri inceledim, sabah saatlerinde forumda gezerken elenaya mesaj attım anında döndü, anlastik. Her zaman kibar her zaman güler yüzlü. Kapıyı açtığında mest ediyor zaten insani. Tanışma faslimiz uzun sürdü denilebilir, iki konuşkan yanyana gelirse doğaldır tabiki. İkmanini yaptı sohbeti kesip asıl meseleye geldik, her hareketi ile teslim olmak istiyor insan, beni en erken getiren kadındır kendileri, ben tabi nefes nefese kalmışım. Bu arada Aya yı da odaya davet etti. Her ikiside çok sıcak kanli, Elena aryayi pastani bitir git artık diyene kadar sohbet ettik 😃 Elena konuşmasını
da biliyor, dinlemesinide, yatakta insanı tatmin etmeye çabalıyor, bu arada kendisinin ilişkide en sevdiği şey malzemeyi kendi içinde kıpırdatmakmış bilin istedim 😃😃 ilgi alakan ve sıcak kanliligin için teşekkür ederim

Qwertp

Normal Üye
11 Şub 2020
44
35
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bi de bana whst*pptan cevap verse:(

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
913
Forumda yeniyim Anadolu yakasında bütün hanımefendileri inceledim, sabah saatlerinde forumda gezerken elenaya mesaj attım anında döndü, anlastik. Her zaman kibar her zaman güler yüzlü. Kapıyı açtığında mest ediyor zaten insani. Tanışma faslimiz uzun sürdü denilebilir, iki konuşkan yanyana gelirse doğaldır tabiki. İkmanini yaptı sohbeti kesip asıl meseleye geldik, her hareketi ile teslim olmak istiyor insan, beni en erken getiren kadındır kendileri, ben tabi nefes nefese kalmışım. Bu arada Aya yı da odaya davet etti. Her ikiside çok sıcak kanli, Elena aryayi pastani bitir git artık diyene kadar sohbet ettik 😃 Elena konuşmasını
da biliyor, dinlemesinide, yatakta insanı tatmin etmeye çabalıyor, bu arada kendisinin ilişkide en sevdiği şey malzemeyi kendi içinde kıpırdatmakmış bilin istedim 😃😃 ilgi alakan ve sıcak kanliligin için teşekkür ederim
Teşekkür ederim ogretmenım bıdaga geldıgınde direksiyon bende olsun hep sende olmas😊😋yıne beklerim cnm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar