- 6 Şub 2021
- 255
- 150
- 57
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Foruma üye olduğum günden beri eylül hanımı takip ediyordum benden kaynaklanan bazi eksikler nedeniyle bir türlü görüşme yapamadık Cansu kaya hanım efendinin sayesin de pazar akşamı Watsaptan yazdım olumlu cevap aldım pazartesi gününe randevu olayını ve saatını kararlaştırdık evinin konu mu ve yeri çok rahat zili çaldım kapı açıldi paylaşılan fotolar neyse fazlası var eksiği yok pandemi sebebiyle el yüz demizliği derken limon beyle tanışma fasli başladı sonra star eylül nen sohpet başladı bayaği sohpet edildi ikide bir gözlerim memelerine takılıyor gözlerimi kapatamazdım derken kendımı yatakda buldum inaılmaz bir şov yapti oralını anlatamak sayfalara siğmaz yaşamak lazım yaşamak için de misafir olmak lazım derken banyo temizlik derken kaldığimiz sohpete devam ettik arada bir limon bey sohpetimiz böluyor limon köşesine çekildi eylül kolumdan tuttu tekrar yatağa geçtik star rahat durmaz başladı oral yapmaya dudaklar yetemezmiş gibi o güzel memeleriyle oral yapmaya başladı memeler eller ve o güzel dudaklar sekse doymayan bir satar bu anı yaşamak lazım star eylül bana bu anı yaşatiğin için size teşekkür ediyorum Saygılarımla