Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaşadığım deneyimi özetleyecek kadar olumlu, kaliteli, etkili bir sözcük bulamıyorum.

expert

Normal Üye
11 Haz 2015
20
41
Cinsiyetiniz nedir?
İyi geceler forum bireyleri, hepiniz umarım çok iyisinizdir.

Dün kimsenin uğramadığı (ancak beğenenleri gördüm, kendilerine teşekkür ederim) bir Steely Dan başlığı açtımdı rock bölümünde. Oraya atıfla "no static at all" koyacaktım bu referans yazımın da başlığına, ama sonra gördüm ki forumumuz kesinlikle caz esintileri içeren müzik sevmiyor. Ama seveceksiniz. Bir deneyin derim. Az ileride nedenini açıklayacağım.

Artık kapanmak üzere olan ömür baharım (yazar burada yirmili yaşlar demek istedi) hasebiyle forumumuzdaki imkanları maddi ve zamansal gücüm el verdikçe deniyorum, deneniyorum. Eda'ya da tam olarak böyle yazdım. Ancak asıl yazma nedenim şu, çok eleştirileceğimin farkındayım ama; "de, mi, ki" üçlemesini dilimizde doğru kullanabilen bireylerin ayrı bir kaliteyi haiz olduklarına inanıyorum. Eda'nın bu konuda oldukça dikkatli olduğunu gördükten sonra hemen müzakerelerin ilgili fasıllarını açtım. Koşulları denkleştirmek kolay olmadı, ancak bu öğlen bir sürprizle 22.00-23.59 arası için anlaştık.

Anladığım kadarıyla Eda sağlam ve dikkatli iletişime, nezakete, doğru seçilmiş ifadelere önem veriyor. Bu nedenle kendisiyle görüşme öncesi iletişimimiz de, görüşme sırası iletişimimiz de çok iyi ilerledi. Şunu hissettim, daha önceki bir referans yazımda bir kişiyle ilk defa görüşürken hiçbir beklentim olmadığını da söylemiştim; ancak hiç beklentim olmadığı halde çok yüksek beklentiler de bilinçaltımda hazır bekliyordu. Bilinçaltım "biz kimmişiz, biz yüksek beklentiden ne anlarmışız" gibi düşüncelere bile daldı; yükseği aşan, nec plus ultra dedirten bir görüşme yaşadım. Hem sohbet açısından, hem de "let's get physical" kısmı açısından.

Çok büyük detaylar veremiyorum fiziki kısım açısından, ancak şöyle ki Eda gerçekten insanı hızla tanıyan, uyum sağlayan, iyi hissettiren ve çok nazik ruhlu bir kadın. Sadece imalı olarak söyleyebilirim, dağılmamıza çok az zaman kalmıştı; arka planda biraz caz çalarken "büyük kendim depremini" zevkle atlattım. Çıkışta "INCOTERMS 2020 hazırlıyoruz, görüşlerinizi alabilir miyiz" diye telefon geldi ICC'den. Bildiğim tüm üç harfli kısaltmalar konusunda deneyimlerimi paylaştım.

Eda, her şey için çok teşekkür ederim. Bir mesaj da buradan vermiş olayım. Umarım beni tanımak senin için de olumlu olmuştur.

askraker Çevrimdışı
10 Ağu 2020
4
4
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dostum hem müzik zevkini, hem dilbilgisi hassasiyetini, hem de Eda tercihini takdir ettim. Referans için sağol ve ikinizin de emeğinize sağlık

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
İyi geceler forum bireyleri, hepiniz umarım çok iyisinizdir.

Dün kimsenin uğramadığı (ancak beğenenleri gördüm, kendilerine teşekkür ederim) bir Steely Dan başlığı açtımdı rock bölümünde. Oraya atıfla "no static at all" koyacaktım bu referans yazımın da başlığına, ama sonra gördüm ki forumumuz kesinlikle caz esintileri içeren müzik sevmiyor. Ama seveceksiniz. Bir deneyin derim. Az ileride nedenini açıklayacağım.

Artık kapanmak üzere olan ömür baharım (yazar burada yirmili yaşlar demek istedi) hasebiyle forumumuzdaki imkanları maddi ve zamansal gücüm el verdikçe deniyorum, deneniyorum. Eda'ya da tam olarak böyle yazdım. Ancak asıl yazma nedenim şu, çok eleştirileceğimin farkındayım ama; "de, mi, ki" üçlemesini dilimizde doğru kullanabilen bireylerin ayrı bir kaliteyi haiz olduklarına inanıyorum. Eda'nın bu konuda oldukça dikkatli olduğunu gördükten sonra hemen müzakerelerin ilgili fasıllarını açtım. Koşulları denkleştirmek kolay olmadı, ancak bu öğlen bir sürprizle 22.00-23.59 arası için anlaştık.

Anladığım kadarıyla Eda sağlam ve dikkatli iletişime, nezakete, doğru seçilmiş ifadelere önem veriyor. Bu nedenle kendisiyle görüşme öncesi iletişimimiz de, görüşme sırası iletişimimiz de çok iyi ilerledi. Şunu hissettim, daha önceki bir referans yazımda bir kişiyle ilk defa görüşürken hiçbir beklentim olmadığını da söylemiştim; ancak hiç beklentim olmadığı halde çok yüksek beklentiler de bilinçaltımda hazır bekliyordu. Bilinçaltım "biz kimmişiz, biz yüksek beklentiden ne anlarmışız" gibi düşüncelere bile daldı; yükseği aşan, nec plus ultra dedirten bir görüşme yaşadım. Hem sohbet açısından, hem de "let's get physical" kısmı açısından.

Çok büyük detaylar veremiyorum fiziki kısım açısından, ancak şöyle ki Eda gerçekten insanı hızla tanıyan, uyum sağlayan, iyi hissettiren ve çok nazik ruhlu bir kadın. Sadece imalı olarak söyleyebilirim, dağılmamıza çok az zaman kalmıştı; arka planda biraz caz çalarken "büyük kendim depremini" zevkle atlattım. Çıkışta "INCOTERMS 2020 hazırlıyoruz, görüşlerinizi alabilir miyiz" diye telefon geldi ICC'den. Bildiğim tüm üç harfli kısaltmalar konusunda deneyimlerimi paylaştım.

Eda, her şey için çok teşekkür ederim. Bir mesaj da buradan vermiş olayım. Umarım beni tanımak senin için de olumlu olmuştur.

Bir kaç günlük uğraş sonucu bir araya gelmek çok hoş oldu. :) Yeni birşeyler öğrendiğim, zeki ve donanımlı bir adam tanıdım ben. Sohbetin ve nezaketin için gerçekten çok teşekkür ederim. İyi ki buluştuk, içtik ve seviştik. 😍

woody Çevrimdışı
12 May 2020
425
1,309
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referansı ve mahlası okuyunca, aklıma ilk 'oyun konsolunda asla easy mode seçmeyen adam' geldi. hayatı da en yumuşak şekilde 'hard' şekilde yaşamayı seviyorsunuz galiba..

keyifleriniz daim olsun, güzel referansınız için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,184
10,061
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Uzun, detaylı, az rastlanan düzgünlükte dil kullanımına sahip, kısacası tam kıvamında bir paylaşım olmuş. Klavyenize sağlık, müzik bölümüne yaptığınız katkı için de ayrıca teşekkürler... (y) 👏

serdarc Çevrimdışı
31 Ağu 2020
122
182
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel bir paylaşım olmuş çok farklı pencerelerden değerlendirmişsiniz olayı. Ben de hassasım bu tarz konularda. Bir partnerden çok ortak paylaşımlar yapılacak bir dost tercih ederim her zaman.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,144
2,024
Kıymetli genç expert dostum...yirmilerini bitirmekte olan çok genç bir arkadaşımızın bu denli imlaya ve kelimelere özenli olmasından büyük mutluluk duydum...50lerini bitirmiş bir forumdaşın olarak baharı bu kadar çabucak terketme derim...önemli olan, içinde bulunduğun çağı en verimli şekilde kullanabilmektir...donanımın ve tercihlerin bunu şimdiden çok iyi başardığının teminatı bence....Eda bir başak kadını olarak çok ince nazik karşısındakine değer veren bir pembişimizdir...ikinizin uyumunun sebebi tam da bu detaylarda...bu güzel paylaşımın sağlanmasına vesile olan her ikinize de teşekkürler...
Teşekkür ederim 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar