Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yarım kalan görüşme ve musmutlu son

30 May 2020
160
280
39
Selamlar forumdaşlar,
Sevgili Daisy ile daha önceden de referansını yazdığım elektrk kesintisi kaynaklı eksik kalan bir görüşmemiz vardı
İşte o görüşmenin geçtiğimiz haftasonu hakkı verildi :)
İletişim konum evinin temizliği ve kendine has ortamı vs herkes biliyor.
Benim bu ikinci ana son olmayan görüşmeme gelirsek; ziyadesiyle sohbet etme şansımız oldu soğuk blush ımızı yudumlarken. Hiç sıkılmadan sabahtan akşama kadar +18 de dahil her konuda sohbet edebilirsiniz sevgili Daisy ile.
Bir şişe şarap bitti baktık biz halen sohbete devam e artık biraz ısınalım dedik ve beni kendi elleriyle soyarak muhteşem rahatlatıcı duş ritüeline geçtik.
Duş ta sakince yavaş yavaş yıkadıktan sonra dizlerinin üzerine çökerek hiç sıkılmadan uzunca keyifli oralını yaptı ve artık dizlerim tutmayana kadar beni bırakmadı desem yeridir.
Kurulama sonrası yatakta beklerken tekrar güzelce hazırlanıp geldi ve masaj bölümüne geçiş yaptık. Ayak parmak uçlarımdan başlayıp enseme kadar güzelce masajını yaptı,
Tabii arada fazlaca uyarı olan dil darbeleri ile önden arkadan libidoyu tavan yaptı.
Sonrasında ise beni kırmayarak masaj odasındaki koltuğunun üzerinde müthiş bir doggy ile karşılıklı keyifli bir final yaptık.
Daha sonrasında tekrar duşta temizlik kurulanma vs deyip salona geçtik.
Sağolsun sohbet kısmında çok cömert tekrar sohbet için buyur etti ancak ben soluklandıktan sonra iznini istedim çünkü zaman gerçekten su gibi akıp gitmiş fazla fazla vaktini almıştım bile.
Kendisi ile tanışmayanlara kesinlikle farklı bir deneyim için bu orjinal “kadın” ı görmelerini tavsiye ederim.

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar forumdaşlar,
Sevgili Daisy ile daha önceden de referansını yazdığım elektrk kesintisi kaynaklı eksik kalan bir görüşmemiz vardı
İşte o görüşmenin geçtiğimiz haftasonu hakkı verildi :)
İletişim konum evinin temizliği ve kendine has ortamı vs herkes biliyor.
Benim bu ikinci ana son olmayan görüşmeme gelirsek; ziyadesiyle sohbet etme şansımız oldu soğuk blush ımızı yudumlarken. Hiç sıkılmadan sabahtan akşama kadar +18 de dahil her konuda sohbet edebilirsiniz sevgili Daisy ile.
Bir şişe şarap bitti baktık biz halen sohbete devam e artık biraz ısınalım dedik ve beni kendi elleriyle soyarak muhteşem rahatlatıcı duş ritüeline geçtik.
Duş ta sakince yavaş yavaş yıkadıktan sonra dizlerinin üzerine çökerek hiç sıkılmadan uzunca keyifli oralını yaptı ve artık dizlerim tutmayana kadar beni bırakmadı desem yeridir.
Kurulama sonrası yatakta beklerken tekrar güzelce hazırlanıp geldi ve masaj bölümüne geçiş yaptık. Ayak parmak uçlarımdan başlayıp enseme kadar güzelce masajını yaptı,
Tabii arada fazlaca uyarı olan dil darbeleri ile önden arkadan libidoyu tavan yaptı.
Sonrasında ise beni kırmayarak masaj odasındaki koltuğunun üzerinde müthiş bir doggy ile karşılıklı keyifli bir final yaptık.
Daha sonrasında tekrar duşta temizlik kurulanma vs deyip salona geçtik.
Sağolsun sohbet kısmında çok cömert tekrar sohbet için buyur etti ancak ben soluklandıktan sonra iznini istedim çünkü zaman gerçekten su gibi akıp gitmiş fazla fazla vaktini almıştım bile.
Kendisi ile tanışmayanlara kesinlikle farklı bir deneyim için bu orjinal “kadın” ı görmelerini tavsiye ederim.
Seninle ilk tanışmamıza elektrik kesintisi damgasını vurmuştu ve üzülmüştüm. Yarım kalan masajımız için tekrar gelmiş olman beni çok mutlu etti, teşekkür ederim sevgili Canizmit. Sıcak yaz gününde soğuk blush alarak geldin, büyük incelikti. Seninle keyifli bir sohbet oldu. Bir şişe şarap nasıl bitti anlamadık gerçekten. Sana zevkle yaptığım masajımı beğenmene sevindim. Zaman ayırmışsın ve bu güzel paylaşımı yapmışsın, çok teşekkür ediyorum. Sevgiler ...
:love:🌼

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar