Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaprak Yaprak

mavilik34

Normal Üye
23 Şub 2020
24
77
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün Yaprak hanımla görüştük. Kendisini zaten uzun bir süredir Twitter'dan takip ediyor, güzel fotoğraflarına hayran hayran bakıyordum. Forumu tesadüfen keşfetmiş ve üye olmuştum. Burada okuduğum referanslar sayesinde sevgili Yaprak'la tanışmaya karar verdim. Şanslıyım ki o da beni geri çevirmedi ve bu buluşma gerçekleşti. Yaprak güleryüzlü, hoşsohbet , sıcakkanlı, iyi niyetli, bakımlı ve güzel bir bayan. Karşısındaki insanı mutlu etmeyi de çok iyi biliyor. Beni kabul ettiği ve yaşattığı güzel anlar için kendisine buradan bir kez daha çok teşekkür ederim. Forumu yöneten ve paylaşım yapan arkadaşlara da sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.

ismet_DE Çevrimdışı
9 Ocak 2014
77
61
Bugün Yaprak hanımla görüştük. Kendisini zaten uzun bir süredir Twitter'dan takip ediyor, güzel fotoğraflarına hayran hayran bakıyordum. Forumu tesadüfen keşfetmiş ve üye olmuştum. Burada okuduğum referanslar sayesinde sevgili Yaprak'la tanışmaya karar verdim. Şanslıyım ki o da beni geri çevirmedi ve bu buluşma gerçekleşti. Yaprak güleryüzlü, hoşsohbet , sıcakkanlı, iyi niyetli, bakımlı ve güzel bir bayan. Karşısındaki insanı mutlu etmeyi de çok iyi biliyor. Beni kabul ettiği ve yaşattığı güzel anlar için kendisine buradan bir kez daha çok teşekkür ederim. Forumu yöneten ve paylaşım yapan arkadaşlara da sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.
Yaprak düzeyi belli, çok beğenilen bir pembiş. Forumda pek aktif olamıyor ama fotoları ve referanslar belli ediyor.

scuderia458 Çevrimdışı
14 Ocak 2013
62
54
Cinsiyetiniz nedir?
Ben Yaprak Hanım’ın göğüslerini çok beğeniyorum, bugüne kadar gördüklerimin en güzeli. Bakalım bir gün ziyaretine gitmeyi arzu ediyorum.

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
507
280
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bende kendisini çok merak ediyorum umarım en kısa zamanda tanışırım yaprak hanımla

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar