Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaprak tutkusu

nedstark Çevrimdışı
24 Eki 2019
66
73
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bütün forum kullanıcılarına selam eder ve yazıma başlamak üzere sevgilerimi sunarım.
Yaprak hanımla yaklaşık 20 gün once 3 saatlik bir gorusme yaptım ve bu unutamadigim görüşmenin özetini yapacağım sizlere.
Yaprak hanımı uzun zamandır takip etmekte idim fakat bir türlü görüşme fırsatı bulamamıştım, malum kıta farki ancak kendisine yazılan efsane yorumların ve de aradigim kriterlere uygunluğu sonunda beni ateşledi veeee

bir gun oncesinden kendisiyle bir wsp yazismasindan sonra buluşma saatini kararlaştırdık ve yola koyuldum evi çok kolay bir lokasyonda.
Eve vardım kapi açıldı ve kalbimin atışı hızlanmaya başladı
Karşımda kriterleriminde üstünde efsane bir minyon vede efsane seksilikte bir kadın vardı bir an nutkum tutuldu,
Kendime geldim ve içeri geçtik masa hazırlanmıştı ufak atıştırmamışlar içecekler derken sohbete başladık ve ben ufak bir sakarlikla içeceği koltuğa döktüm ve gülüşmeler eşliğinde bu sorunu da hallettikten sonra
Sohbet etmeye devam ettik derken önce eller sonra gözler ve en sonunda da dudaklar buluşmuştu ama ne buluşma
Yaprak opusmenin master ini yapmış, resmen ruhumu çekti bedenimden
Böyle bir öpüşme yok o anda bende karşılık vermeye çalıştım ve koltukta bir süre bu şekilde durduktan sonra hadi içeri geçelim dedi,veé
Vücudu inanılmaz derecede fit ve kondisyonu hat safhada benim favorim göğüsler,kalçalar,dudaklar ya hepsi işte
Ben ilk defa bu kadar dik orjinal göğüs gördüm desem yeridir kalcalar efsane daha bahsetmek istemiyorum ki şu an bile düşünürken kendimden geçtim
Karşılıklı saplaklar havada uçtu opusmekten duraklarım morardı o kadar diyorum yani
Yaprak hakkında bir 10 sayfa daha rahatlıkla yazabilirim
Ama burada bitirmek istiyorum ve kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.
En yakın zaman da tekrar gitmeyi iple çekiyorum.

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
189
281
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
PAylaşım için teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,780
9,509
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

29 Haz 2017
155
136
Bütün forum kullanıcılarına selam eder ve yazıma başlamak üzere sevgilerimi sunarım.
Yaprak hanımla yaklaşık 20 gün once 3 saatlik bir gorusme yaptım ve bu unutamadigim görüşmenin özetini yapacağım sizlere.
Yaprak hanımı uzun zamandır takip etmekte idim fakat bir türlü görüşme fırsatı bulamamıştım, malum kıta farki ancak kendisine yazılan efsane yorumların ve de aradigim kriterlere uygunluğu sonunda beni ateşledi veeee

bir gun oncesinden kendisiyle bir wsp yazismasindan sonra buluşma saatini kararlaştırdık ve yola koyuldum evi çok kolay bir lokasyonda.
Eve vardım kapi açıldı ve kalbimin atışı hızlanmaya başladı
Karşımda kriterleriminde üstünde efsane bir minyon vede efsane seksilikte bir kadın vardı bir an nutkum tutuldu,
Kendime geldim ve içeri geçtik masa hazırlanmıştı ufak atıştırmamışlar içecekler derken sohbete başladık ve ben ufak bir sakarlikla içeceği koltuğa döktüm ve gülüşmeler eşliğinde bu sorunu da hallettikten sonra
Sohbet etmeye devam ettik derken önce eller sonra gözler ve en sonunda da dudaklar buluşmuştu ama ne buluşma
Yaprak opusmenin master ini yapmış, resmen ruhumu çekti bedenimden
Böyle bir öpüşme yok o anda bende karşılık vermeye çalıştım ve koltukta bir süre bu şekilde durduktan sonra hadi içeri geçelim dedi,veé
Vücudu inanılmaz derecede fit ve kondisyonu hat safhada benim favorim göğüsler,kalçalar,dudaklar ya hepsi işte
Ben ilk defa bu kadar dik orjinal göğüs gördüm desem yeridir kalcalar efsane daha bahsetmek istemiyorum ki şu an bile düşünürken kendimden geçtim
Karşılıklı saplaklar havada uçtu opusmekten duraklarım morardı o kadar diyorum yani
Yaprak hakkında bir 10 sayfa daha rahatlıkla yazabilirim
Ama burada bitirmek istiyorum ve kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.
En yakın zaman da tekrar gitmeyi iple çekiyorum.
canım çok teşekkür ederim ufak sakarlıklar bendede var 😂 benim içinde çok güzel geçti tekrar beklerim öpüyorum seni😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar