Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaprak & marker

marker Çevrimdışı
15 Tem 2015
271
496
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba arkadaşlar. Sıcağı sıcağına paylaşıyorum. @yaprak hanıma 1 saatlik randevu almak için sabahtan yazdım sağolasın hemen geri dönüş yaptı.Görüşme saati geldiğin de bende bir heyecan bir heyecan ilk defa kendimi böyle hissettim. Karşıma nasıl biri çıkacak düşüncesi vardı , referansları okuduğum da minyonluğundan bahsetmişlerdi. Cidden de öyle minyon seven arkadaşlar için ideal. :D Göğüsler tam istediğim gibi:love: Evinin konumu kolay giriş çıkışta sıkıntı yok evi temiz duş imkanı var. yatak faslına girmeyeceğim fazla,gidin görün arkadaşlar tam bir gfe. Teşekkür ederim bana bu bir saati güzel geçirdiğin için tekrardan görüşeceğiz :cool:

cravitamin Çevrimdışı
21 Tem 2019
43
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşımına ve güzelimizin güzelliğine sağlık. Memnuniyetin zirve yapması da gayet hoş. Yaprak fotolarda böyle ise gerçeği ve yaşanan duygu tarafıda yüksek kalitede olacağı aşikar. Teşekkürler.

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
206
154
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba arkadaşlar. Sıcağı sıcağına paylaşıyorum. @yaprak hanıma 1 saatlik randevu almak için sabahtan yazdım sağolasın hemen geri dönüş yaptı.Görüşme saati geldiğin de bende bir heyecan bir heyecan ilk defa kendimi böyle hissettim. Karşıma nasıl biri çıkacak düşüncesi vardı , referansları okuduğum da minyonluğundan bahsetmişlerdi. Cidden de öyle minyon seven arkadaşlar için ideal. :D Göğüsler tam istediğim gibi:love: Evinin konumu kolay giriş çıkışta sıkıntı yok evi temiz duş imkanı var. yatak faslına girmeyeceğim fazla,gidin görün arkadaşlar tam bir gfe. Teşekkür ederim bana bu bir saati güzel geçirdiğin için tekrardan görüşeceğiz :cool:

Paylaşımınız için teşekkürler. @yaprak hanıma ve partnerine. sevişmeli günler dilerimm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar