Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yaprak ile yeni standartlar

schroedinger

Normal Üye
24 Ocak 2016
31
9
İçimde birikmiş aşırı miktarda enerji olduğunu hissettiğim günlerden birinde aklımda bir tek isim varken başladım organizasyon yapmaya. Lakin ne yazıktı ki planlarım suya düşmüş, açıkta kalmıştım. Üşengeç olduğum için Anadolu yakası ya da Beylükdüzü gibi yerleri aklıma bile getirmemiştim, hem de her ikisinde de takip ettiğim bir çok pembiş olmasına rağmen. O günki üşengeçliğim o kadar yüksekti :) Tüm planların suya düşmesinden sonra vazgeçmek üzereydim ki içimdeki ateş beni rahat bırakmadı, ve Yaprak'a attığım mesaja cevap geldi. 20 dakika sonra arabama binmiş, Beylükdüzü'ne doğru yola çıkmıştım.

Yaprak'ı bir süredir takip ediyordum, ancak uzakta olduğu için hiç ciddi niyetlenmemiştim. Resimlerinden gördüğüm kadarıyla hoş zaman geçireceğimi düşünüyordum. Ama hiç düşündüğüm gibi olmadı. Çünkü UNUTULMAZ BİR ZAMAN GEÇİRDİM!!!!

Kolayca bulduğum, merkezi evinin kapısından girdiğimde tatlı gülüşünden fazlasını algılayamadım. Ancak koltuğa oturup sakinleşip uzaktan Yaprak'ı kesmeye başlayınca fotoğraflarından kat kat daha çekici olduğunun farkına vardım ve beline doğru çektiği ve kusursuz hatlarını ortaya koyan eteği ve göğüslerinin güzel şeklini gösteren bluzunun altındaki kıvrımları gördükçe iyice heyecanlanmaktan kendimi alamadım. :kalp: Yaprak bir kahve ikram edip yanıma oturdu ve sohbete başladık. Havadan sudan konuşmamıza rağmen ona bakmak bile beni heyecanlandırıyor, tahrik ediyordu.

Derken biraz daha yakınıma, yanıma oturmasını istedim. Ve hemen o anda asıl heyecan başladı. O anlarda tam neler olduğuna emin değilim, çünkü kendimi kaybettiğimi söyleyebilirim. Tek söyleyebileceğim koltuktan yatağa geçmemizin çok uzun sürmediği. Oradan sonra olanların detayına çok girmek istemiyorum, ama bazı şeyleri bu kadar gerçek hissettiğim ve bu kadar dolu dolu hissettiğim görüşme az olmuştur.

Bu kadar tutku hissettiren, bu kadar güzel bir teni olan, bu kadar güzel dokunan ve bu kadar "yetenekli" bir pembiş zor bulunur. Şunu da söylemeden edemeyeceğim, gerçek güzelliğini, gerçek vücudunu hakkını vererek gösteren fotoğraflar koysa telefonları kilitlenir Yaprak'ın.

Görüşmenin kötü bir yanı da vardı tabi. Hem de çok kötü bir yanı. 2 saat boyunca önüme bundan sonrakileri kıyaslayacağım yepyeni bir standart koydu ve bundan sonraki görüşmeler Yaprak ile geçirdiğim bu 2 saat ile kıyaslayacağım ve bazı hayalkırıklıklarına sebep olacak bu da.

Gelelim benim için kötü habere. Artık yeni bir bağımlılığım var :) En kısa sürede görüşmek üzere Yaprak.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazen standartları yükseltmek iyidir :) Bu güzel ve keyifli paylaşım için teşekkürler...

fallout

Normal Üye
30 May 2009
43
6
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun yol gidip mutlu dönmek gibisi yoktur. :) Paylaşım için teşekkürler.

20deco Çevrimdışı

20deco

Galatasaray
12 Ocak 2015
57
28
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaprak her yönüyle mükemmel bir insan.Paylaşım için teşekkürler.

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
84
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel paylaşımın için teşekkürler.
ama pendikten beylikdüzü benim için zor bir ihtimal.

janti Çevrimdışı
19 Ocak 2010
451
15
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifli,unutulmaz,tebessümle ve içtenlikle dolu paylaşım için yaşayan ve yaşatana teşekkürler

average Çevrimdışı
10 Kas 2011
151
1
Cinsiyetiniz nedir?
Yanından ayrıldığında kendi kendine "çok iyiydi be !" diyebileceğin nadir güzellerdendir kendisi..Paylaşım için teşekkürler

bagban Çevrimdışı
29 Eyl 2018
59
0
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için teşekkürler, tanışmak istediğim pembelerden biridir.

Bradypus Çevrimdışı
25 Kas 2017
192
2
Cinsiyetiniz nedir?
Samimi net ve faydali paylasim icin tesekkurler. Yaprak hanimin adina sıkça duymaya alisalim bence :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar